ΑΕΚ-ΑΡΗΣ 2-3 (Κ20)

PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011 13:42 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Δεν είναι τυχαία Πρωταθλητής...

Η ομάδα του Νίκου Πασσιαλή πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μία πολή καλή ΑΕΚ,η οποία το πάλεψε το παιχνίδι ,αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με σκόρ 3-2 στο γήπεδο του Καπανδριτίου.

Η ομάδα της ΑΕΚ άνοιξε πρώτη το σκόρ με τον Τσίτα μετά απο όμορφη ενέργεια,η αντίδραση του ΑΡΗ ήταν άμεση,οι παίκτες του Νίκου Πασσιαλή πέρασαν στην αντεπίθεση και έξι λεπτά αργότερα κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με όμορφη κεφαλιά του Κάνουλα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης ο ΑΡΗΣ διπλασίασε τα τέρματα του με όμορφο σούτ απο τον Νταμαρλή,στο 58ο λεπτό ο Τσίτας και πάλι έφερε το παιχνίδι στα ίσια σε 2-2,αναπτερώνοντας της ελπίδες της Ένωσης για κάτί καλό.

Οι Πρωταθλητές όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη,ο Πολιανόπουλος εβρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση έπιασε ένα γεμάτο σούτ,νικώντας τον πολύ καλό Μυλωνόπουλο,γράφοντας το τελικό 2-3

ΑΕΚ: Μυλωνόπουλος, Τσουκαλάς, Ερέκι, Ναυπλιώτης, Βλάχος, Φούντας, Κισσάς (61' Τσεβάς), Αρέστης (87' Μανωλάς), Τσίτας, Γρόντης (61' Παπαδημητρίου), Παλιαρούτσας.

ΑΡΗΣ: Καράδαης, Πολιανίδης, Μπαγκής, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Κουρέλλας (87’ Αντωνιάδης), Ρένια (46’ Γιαννίτσης), Γιώρης, Κανούλας, Αγγελούδης, Καραγιάννης (70’ Σουνάς).

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Τελευταία Νέα

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top