Ήττα για την Κ17 του Ολυμπιακού με 6-4,απο τον Όμιλο Περιστερίου

PDF Print E-mail
Saturday, 15 October 2011 15:04 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο στάδιο του Περιστερίου ηττήθηκε με 6-4 απέναντι στους Άντρες του Όμιλου Περιστερίου σε ένα παιχνίδι ανοικτό,χωρίς σκοπιμότητες,πλούσιο σε φάσεις και γκόλ.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων Δημήτρης Τερεζόπουλος έχοντας κατά νού πως η αγωνιστική απραξία των παικτών του λόγω της αναβολής του προκαθορισμένου παιχνιδιού για την 3η αγωνιστική της Superleague K17,ίσως να λειτουργούσε αρνητικά βρήκε αντίπαλο για να τεστάρει πρόσωπα και σχήματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Όμιλος Περιστερίου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο πρώτο λεπτό της συνάντησης κατάφερε να ανοίξει το σκόρ.Στην συνέχεια το ασφυκτικό πρέσινγκ των επιθετικών του Περιστερίου συνεχίστηκε και απέφερε καρπούς,μετά απο παιδαριώδη λάθη της αμυντικής γραμμής των ερυθρόλευκων,οι γηπεδούχοι κατάφεραν με δύο ακόμη γρήγορα τέρματα να ανεβάσουν τον δείκτη του σκόρ και να φέρουν την ομάδα τους μπροστά με τρία γκόλ διαφορά.

Απο κεί και έπειτα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πέρασαν στην αντεπίθεση και κατάφεραν να μειώσουν το σκόρ σε 3-2 με εύστοχο πέναλτι του Καρκασίνα και πανέμορφο σούτ,έξω απο την μεγάλη περιοχή του Καλλέργη.

Σε εκείνο το σημείο οι ερυθρόλευκοι πίστεψαν στην ανατροπή,οι γηπεδούχοι όμως είχαν διαφορετική άποψη και με δύο ακόμη τέρματα γράφουν το 5-2,μειώνει εκ νέου σε 5-3  ο Ολυμπιακός με πανέμορφο πλασέ του Καρκασίνα,6-3 για τους γηπεδούχους και το τελικό 6-4 απο τον Ποτουρίδη.

Παρά τις απουσίες βασικών μονάδων με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Ισραήλ,ο τεχνικός των ερυθρόλευκων έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ...

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top