ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 4-4 (Κ17)_(Photos)

PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2011 10:04 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Ένα φανταστικό παιχνίδι,με αγγλικό σκόρ..

Η αναμέτρηση αυτή των ομάδων Νέων (U17) Ατρόμητου και Εργοτέλη(4-4) τα είχε όλα,πλούσιο θέαμα,πολλά γκόλ οκτώ τον αριθμό και αλλαγές συναισθημάτων ιδίώς στα τελευταία λεπτά της συνάντησης εκεί που όλοι πίστεψαν πως ο Εργοτέλης θα πάρει ένα ακόμη σπουδαίο διπλό,ήρθε η ισοφάριση απο τον Κοβατσή ο οποίος να τονίσουμε πραγματοποίησε χατ-τρίκ χάριζοντας κατάυτόν τον τρόπο τον βαθμό της ισοπαλίας στους ''μπλέ''.

Το Sports-Academies.gr ήταν παρών στην αναμέτρηση αυτή και σας παρουσιάζει καρέ-καρέ την εξέλιξη αυτού του σπουδαίου παιχνιδιού...

Στα του αγώνα οι Περιστεριώτες ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 7΄ με τον Κοβατσή, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι, όχι μόνο έκαναν την πλήρη ανατροπή χάρις σε δύο τέρματα του Μερτίρι (18΄,32΄), αλλά πήραν και προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Φουκαράκη στο 36’!

Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν πέταξαν λευκή πετσέτα αφού μείωσαν αρχικά με τον Κοβατσή ένα λεπτό πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ισοφαρίζοντας με τον Μπαστάκο στο 65΄!  Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Εργοτέλης θα φύγει με το διπλό από το Περιστέρι αφού ο Σάλιακας έδινε ξανά το προβάδισμα στους Κρητικούς στο 89΄, ο Κοβατσής (photo) δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ολοκληρώνοντας την παράστασή του με χατ τρικ στο 90΄, χάριζε τον βαθμό της ισοπαλίας στους «κυανόλευκους».

Με την ισοπαλία αυτή, οι δυο ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες (4β.) στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας (o Εργοτέλης έχει έναν αγώνα λιγότερο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κόκκαλης, Ράνος, Μαρκάκης, Μπουρνούβαλης (46’ Μιχαλάκης), Μπαμίχας, Λιαγκόζης (46’ Μακρής), Καλλής (67’ Καψάσκης), Πιαστόπουλος, Φιλόπουλος (56’ Μπαστάκος), Τερζής (46’ Δηλαβέρης), Κοβάτσης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Μυλωνάκης, Βογιατζής, Γκίνι, Δουλγεράκης, Παντελάκης, Λίπι, Φοβάκης (83’ Σάλιακας Ε.), Μαραγκουδάκης (80’ Σταυρακάκης), Μερτίρι (89’ Τσιριντάνης), Φουκαράκης, Κούτρης (88’ Κριτσωτάκης).

Δείτε τι κατέγραψε ο φακός του Sports-Academies.gr ...(300 photos)

Πρώτο μέρος ΕΔΩ

Δεύτερο μέρος ΕΔΩ

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top