Νέο μέλος στην οικογένεια των ακαδημιών Λίβερπουλ το Πρέβεζα FC

PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2011 19:24 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Πρέβεζα FC εντάχθηκε στο δίκτυο της Λίβερπουλ.

Η ακαδημία Πρέβεζα FC μετρά ήδη12 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1999 από τον Θωμά Βασιλειάδη και σήμερα απαριθμεί περισσότερα από 70 παιδιά.

Τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τον πολύπειρο προπονητή αλλά και τους συνεργάτες του, τον Κώστα Ζήση και τον Βασίλη Μάρκο.

Πρόσφατα η ακαδημία εντάχθηκε στο δίκτυο της Λίβερπουλ και σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί μία προπονητική συνεδρία με Άγγλους προπονητές στις εγκαταστάσεις της ηπειρωτικής ομάδας.

«Είναι πραγματικά μεγάλη μου τιμή η συνεργασία με μία ομάδα του βεληνεκούς και της ιστορίας της Λίβερπουλ. Έχω πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο είτε σαν ποδοσφαιριστής είτε σαν προπονητής, και τέτοιες κινήσεις με κάνουν περήφανο. Παράλληλα αποτελεί μεγάλο κίνητρο για κάθε παιδί που αγωνίζεται στην ακαδημία μας να εκκολάπτεται ποδοσφαιρικά μέσα από τον περίφημο Liverpool Way. Τον ερχόμενο μήνα, 9 έως 11 Νοεμβρίου, έχουμε την πρώτη μας προπονητική συνεδρία.

Αναμένουμε λοιπόν, την πρώτη μας επαφή με τη Λίβερπουλ και είμαστε έτοιμοι για πολύ δουλειά», αναφέρει ο κ. Βασιλειάδης, ο οποίος έχει πολλά όνειρά για την ομάδα του ενώ προσπαθεί πάντα να εμπλουτίζει με τεχνογνωσία το προπονητικό πρόγραμμα: «Έχω επενδύσει χρόνια στην εκμάθηση του σωστού ποδοσφαίρου και αναζητώ την σωστή επιμόρφωση των παιδιών. Υπάρχει ταλέντο στην Πρέβεζα και στην ευρύτερη περιοχή. Αξιοποίηση χρειάζεται. Δεν θα ήταν υπερβολή ότι στόχος μου είναι να καταφέρουμε να στείλουμε έστω ένα παιδί στην Λίβερπουλ».

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top