Ένα 12χρονο ''κανόνι'' για την Μπάρτσα..

PDF Print E-mail
Monday, 24 October 2011 13:00 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Ο 12χρονος Νορβηγός άσος Μποτχάιμ που ανήκει στις ακαδημίες της Λιν,εντυπωσίασε τους σκάουτερ της Μπαρτσελονα σε πρόσφατο τουρνουά που συμμετείχε, σημειώνοντας παρακαλώ ''13 γκολ''.

Απο όσο γνωρίζουμε οι σκάουτερ των Μπλαουγκράνα ταξιδεύουν ανά τον κόσμο με σκοπό να εντοπίσουνε ταλέντα και να να τα εντάξουνε εν συνεχεία στην περίφημη ''La Masia''.

Kάτι τέτοιο πιστεύουμε πως θα πράξουνε και σε αυτή την περίπτωση οι ''Μπαρτσελονίστας'',οι οποίοι ξεχώρισαν τον νεαρό Νορβηγό ανάμεσα απο δεκάδες παιδιά και του πρότειναν να περάσει απο δοκίμη και εαν πείσει θα ενταχθεί αυτόματα στην ακαδημία τους.

Ο «πιτσιρικάς» δεν θα μπορούσε να πει όχι σε μια τέτοια ευκαιρία ζωής και τις επόμενες μέρες θα μεταβεί στην Βαρκελώνη, για να ενταχθεί στην περίφημη Ακαδημία της Μπαρτσελόνα.

«Πολλοί λένε ότι έχω το ταλέντο και πως πρέπει να το αναπτύξω. Ανυπομονώ να συναντήσω τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, στην ηλικία μου και να δω πως μπορώ να γίνω καλύτερος από αυτούς», είπε ο Μπότχαϊμ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Όσλο.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top