ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-2 (Κ17)

PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2011 20:09 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Αστέρας και Παναθηναικός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις,σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Μποροβήλος και ο προπονητής του Ατρομήτου Γιώργος Δώνης.

Στα του παιχνιδιού τώρα ο Παναθηναϊκός  προηγήθηκε με προβολή του Δώνη στο 21' μετά από σέντρα του Ντάγκρα γράφοντας το 0-1.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πέρασαν στην αντεπίθεση και πέτυχαν την ολική ανατροπή αρχικά ισοφάρισαν σε 1-1 στο 28' με τον Γκρόσιο και δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έφερε μπροστά την ομάδα του Αστέρα με όμορφο πλασέ.

Η ομάδα του του Βαγγέλη Σάμιου όμως δεν είχε πεί την τελευταία της λέξη,καθώς με την συμπλήρωση των 90',καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος του Αστέρα,την εκτέλεση της ποινής ανέλαβε εύστοχα ο Μυρθιανός γράφοντας το τελικό 2-2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τεφτερίδης, Βάλμας, Κυριακόπουλος, Κλαπής, Κουτρουμάνος, Αρώνης, Καρυδόπουλος (20’ Χρήστου), Βελισάρης (84’ Νικολόπουλος), Τσόφλιος, Μάζης (90’+1’ Στρέμπας), Γκρόσιος (76’ Μηλιώτης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκέκας, Βόσδου, Μυρθιανός, Νικηφόρος, Ελ Γκαμάλ, Γκιζγκιτζιάν (46’ Υμεράϊ), Δώνης, Κρακώνης, Μπαμίχα (46’ Αρναούτογλου), Νιούμαν, Νταγκράς (68’ Γεροκωσταντής)

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top