''Εισαγώμενα ταλέντα'' απο το Λονδίνο και την Αμερική.

PDF Print E-mail
Thursday, 13 October 2011 02:40 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

''Εισαγώμενα ταλέντα''

Οι «ερυθρόλευκοι» όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Αμανατίδης μιλώντας στα δορυφορικά κανάλια του ΑΝΤ1 μετά τις ακαδημίες σε Σίδνεϊ και Σικάγο, ετοιμάζουν νέες σε Λονδίνο, Λος Άντζελες, αλλά και Νέα Υόρκη. Με αυτό τον τρόπο οι πρωταθλητές κάνουν πράξη την μεγάλη επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη για ελληνοποίηση της ομάδας, ενώ φέρνουν πιο κοντά τα νέα παιδιά της ομογένειας στην ελληνισμό.

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη των παιδιών της ακαδημίας του Ολυμπιακού του Σίδνεϊ στην Αθήνα ο Γιώργος Αμανατίδης σε δηλώσεις του στα δορυφορικά κανάλια του ΑΝΤ1 υποστήριξε:

 

«Είμαστε σε ζητήσεις και με άλλες πόλεις του εξωτερικού για να κάνουμε νέες ακαδημίες. Υπάρχουν συζητήσεις με το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο».

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών θέλησε να υπογραμμίσει ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι να φέρει ταλέντα της ομογένειας να δοκιμαστούν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στου Ρέντη και φυσικά εφόσον έχουν το ταλέντο και πετύχουν να αγωνιστούν ακόμα και στην πρώτη ομάδα.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top