H Εθνίκη μας και ο Παναθηναικός βρήκαν Τερματοφύλακα για τα επόμενα 15 χρόνια..

PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2011 11:19 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Αποκλειστικό!

Ο κ. Τάσος Δημητρίου για τον Στέφανο Καπίνο.

Πιστευώ οτι η Εθνίκη μας ομάδα και ο Παναθηναικός βρήκαν Τερματοφύλακα για τα επόμενα 15 χρόνια..

Ο Ενωσιακός Προπονητής Ποδοσφαίρου και Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων κ. Τάσος Δημητρίου στα πλαίσια της εκδήλωσης Nova all sports show & Fashion μίλησε αποκλειστικά στο Sports-Academies.gr,εκθειάζοντας τον νεαρό 17χρονο πορτιέρο του Παναθηναικού και της Εθνικής μας ομάδας.


 

Ο νεαρός Στέφανος Καπίνος μονοπωλεί τις τελευταίες μέρες το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον,για τους εξής λόγους,πρώτον είναι 17 ετών και δεύτερον κατάφερε με μεγάλη επιτυχία να υπερασπιστεί τα γκολπόστ του Παναθηναικού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.Κάτι το οποίο δεν συμβαίνει και συχνά στην Ελλάδα.

Με αφορμή τα παραπάνω λοιπόν ζητήσαμε απο τον κ. Τάσος Δημητρίου να μας πεί δύο λόγια για τον ταλαντούχο Στέφανο Καπίνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τάσου Δημητρίου

SA:Πείτε μας την γνώμη σας για τον Στέφανο Καπίνο και την πρόοδο του;

Τ. Δημητρίου:O Στέφανος νομίζω είναι ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου,με τεράστια προοπτική και μέλλον,έχει μεγάλες δυνατότητες,αυτό όμως που χρειάζεται είναι να του δοθεί εμπιστοσύνη για να μπορέσει σιγά-σιγά να δείξει τα προσόντα του και την αξία του.Νομίζω οτι πρέπει να επενδύσουμε στον Στέφανο,αλλά και σε όλα τα νέα παιδιά,γιατί αυτήν την περίοδο το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολύ μεγάλη ανάγκη αξιοποίησης όλων αυτών των ταλέντων

Ο Στέφανος κατά την προσωπική μου εκτίμηση συνδιάζει την ποδοσφαιρική αξία,με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να κάνει καριέρα στο ποδόσφαιρο.

Πιστευώ οτι η Εθνίκη μας ομάδα και Παναθηναικός βρήκαν Τερματοφύλακα για τα επόμενα 15 χρόνια..

SA:Απο τα ''ρηχά'' στις ακαδημίες οπού βρισκόταν ο Στέφανος,κατευθείαν στα ''βαθιά'' και την πρώτη ομάδα του Παναθηναικού και ίσως ξεκίνήσει και βασικός σε έναν απο τους επόμενους αγώνες για το πρώτάθλημα της Superleague,πιστεύεται θα τα καταφέρει,η πίεση είναι μεγάλη;

Τ. Δημητρίου:Νομίζω οτί μετά την παρούσία που είχε με τον Ατρόμητο Αθηνών,είδαμε όλοι οτι πραγματικά έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία,εγώ νομίζω οτι πρέπει συνεχιστεί η εμπιστοσύνη αυτή και στα επόμενα παιχνίδια,αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτόν τον ποδοσφαιριστή,να ''κερδίσουμε'' εννοώ και ο Παναθηναικός και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.Πρέπει να του δοθεί εμπιστοσύνη γιατί ο Στέφανος έχει έναν χαρακτήρα πάρα πολύ δυνατό,έχει θράσος,έχει αυτοπεποιήθηση και νομίζω ότι μπορεί να πάει πάρα πολύ καλά.

SA:Κλείνοντας μία ευχή αν θέλετε για το Sports-Academies.gr,που αισίως κλείνει δύο μήνες παρουσίας στο διαδίκτυο και ασχολείται με Ακαδημίες και γενικότερα δίνει βάση στις υποδομές και στα ταλέντα;

Τ. Δημητρίου:Θέλω να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία ,είναι μία πρωτοβουλία η οποία θα συμβάλει πολύ θετικά στην προώθηση ,αλλά και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου,είναι ένα ''site'' που νομίζω οτι αγγίζει με τον καλύτερο τρόπο τον χώρο του ποδοσφαίρου και αυτές οι πρωτοβουλίες πραγματικά πρέπει να χαίρουν μεγάλης εκτίμησης και συμπαράστασης.Εγώ προσωπικά θα είμαι στην διάθεση σας,για να βοηθήσω αυτήν την προσπάθεια σαν ενωσιακός προπονητής της Αθήνας,όπου εκεί έχουμε πάρα πολλά ταλέντα,νομίζω ότι θα είναι ένας πομπός επικοινωνίας και για τους αθλητές αλλά και για τους ειδικούς του ποδοσφαίρου και κλείνοντας θα πρέπει να επενδύσουμε σε αυτήν την πρωτοβουλία.

Συγχαρητήρια και εύχομαι καλή επιτυχία.


 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Τελευταία Νέα

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top