Αναλυτικά η 6η Αγωνιστική της Superleague K20

PDF Print E-mail
Saturday, 15 October 2011 22:10 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Αναλυτικά η  6η Αγωνιστική της Superleague K20

Με τέσσερις αγώνες διεξήχθει η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague K20.

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού δεν ανέδειξε νικητή,σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Παναθηναικού απέναντι στην αξιόμαχη Ξάνθη,Εργοτέλης και Άρης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και τέλος η κατρακύλα συνεχίζεται για την ομάδα της Κέρκυρας,αυτήν την φορά έχασε απο τον Ατρόμητο στην έδρα της με 0-2.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΡΗΣ 2-2
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1
ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1


ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-2 (Κ20).

Τα πρώτα 45' του πρώτου ημιχρόνου κύλησαν αργά και βασανιστικά για τους λιγοστούς φιλάθλους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Κέρκυρας και του Ατρομήτου,τίποτα το ιδιαίτερο χωρίς την μεγάλη φάση.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 63' ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Αθανασίου.Το ρευστό 1-0 παρέμεινε εώς το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων,ο Ατρόμητος με τον Κουτσογιαννόπουλο διπλασίασε τα τέρματα του,γράφοντας το τελικό 0-2,βυθίζοντας ακόμα περισσότερο την ομάδα των Φαιάκων,στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ευθυμίου, Ε. Κουρής (21' Κάντας), Αρμένης, Μεντής (46' Κουρής), Μπαμιόγλου, Γραμμένος, Χανδρινός, Κούδας, Πατηνιώτης, Σγουρός, Χαραλαμπίδης (61' Γαρδικιώτης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ραχιώτης, Παπουτσογιαννόπουλος, Αδαμόπουλος, Λιμνιός, Δημητρίου, Σιμιτσής, Δαβίλας, Μπεκατώρος, Καϊμακαμούδης (79' Κουτσογιαννόπουλος), Αθανασίου (85' Συμεωνίδης), Πολυχρόνης (70' Άγκολι).


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΡΗΣ 2-2 (Κ20)

Η ομάδα του Εργοτέλη έφτασε πολύ κοντά στην νίκη,καθως προηγήθηκε απο νωρίς με 2-0 με τα τέρματα των Ανδρεαδάκη στο 5' και του Ευαγγέλου στο 12' ,αλλά η ομάδα του ΆΡΗ είχε δεν είχε πεί την τελευταία της λέξη.

Αρχικά μείωσε σε σε 2-1 με τον Ριένα στο 17' και μέσα σε τέσσερα λεπτά έφθασε και στην ισοφάριση στο 21' με τον Καραγιάννη.Εν συνεχεία οι δύο ομάδες θέλοντας να προφυλάξουν τα μετόπισθεν και να μην δεχτούν άλλο τέρμα,ρίξανε τους τόνούς με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην συμπλήρωση των 90' και το ταμπλό του Μαρτινέγκο να γράφει 2-2


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δερμιτζάκης, Καρβουνιάρης, Τζανακάκης, Πρωτογεράκης, Λουμπάκης, Κοζορώνης, Δωματάς, Μπουχαλάκης, Ευαγγέλου, Μπουρσέλης (56' Άλλα), Ανδρεαδάκης Π. (77' Πήλιος).

ΑΡΗΣ: Καραδαής, Πολιανίδης, Μπαγκής, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σούνας (30' Περήφανος), Ρένια (65' Λένος), Γιώρης, Κάνουλας, Κουρελλάς, Καραγιάννης (78' Ζυγκερίδης).


ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1 (Κ20)

Μία αδράνεια στην άμυνα της SKODA ΞΑΝΘΗ μετά από στημένη φάση ήταν αρκετή για να κρίνει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Οι φιλοξενούμενοι την εκμεταλλεύτηκαν με τον Κόι και με σουτ από κοντά στο 68’, πέτυχαν το 0-1 και πήραν την νίκη.

Ένας αγώνας χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις αλλά και χωρίς σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν,με τους πράσινους να φεύγουν τελικά νικητές, κατακτώντας τρείς πολύ σημαντικούς βαθμούς σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα,όπως είναι αυτή της ομώνυμης ομάδας.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ι. Τοπούζης με α’ βοηθό τον κ. Χαρίτση Μ. (ΕΠΣ Θράκης) και β' τον κ. Λιώλια Σ. της ΕΠΣ Έβρου


SKODA ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Τουργαΐδης (65’ Λάσπατζης), Βασιλειάδης, Γούτας, Τσαμούρης, Τορομανίδης, Δουμάνης (83’ Γούλας), Τσομπανόπουλος (46’ Ελληνίδης), Ράνος, Μελισσόπουλος, Μπαρέττας.


Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος, Μαρινάκης, Κασαπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κόι, Ανδρεόπουλος, Μουζακίτης (69’ Αποστολόπουλος), Δώνης, Μαραθιανός, Αναστασόπουλος (89’ Κάσας), Γιαννιτσάνης.


ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Superleague K20.

Το σκορ άνοιξαν οι "ερυθρόλευκοι" στο 51' με κοντινό πλασέ του Διαμαντάκου μετά από σέντρα του Λυκογιάννη, ενώ οι "κιτρινόμαυροι" ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Κλωναρίδη σε κόρνερ του Αργυρίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ένωση έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αρέστη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να πάρει το «τρίποντο» στις καθυστερήσεις αλλά η κεφαλιά του Σούκια, που είχε μπει ως αλλαγή, βρήκε το δοκάρι του Μυλωνόπουλου.


ΑΕΚ (Μπατίστα): Μυλωνόπουλος, Τσουκαλάς, Εγγλέζου, Χέλγκασον, Μπουγαΐδης, Γαρουφαλιάς, Αργυρίου, Ντούμπερετς, Τσίτας, Κλωναρίδης, Παπαδημητρίου


Ολυμπιακός (Γκόγκιτς): Βλάχος, Σιώπης, Βαλεριάνος, Ρουγκαλάς, Σούλης, Σταμόγιαννος, Βολτσιώτης, Κοτσαρίδης, Διαμαντάκος, Γκόγκιτς, Λυκόγιαννης


Βαθμολογία K20

ΑΓΩΝΕΣ-ΒΑΘΜΟΙ

1 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5----- 12
2 ΑΡΗΣ 4----- 10
3 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4----- 10
4 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 4----- 10
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 5----- 9
6 ΠΑΟΚ 5----- 9
7 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 6----- 7
8 SKODA ΞΑΝΘΗ 6----- 6
9 ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 4----- 5
10 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 5----- 5
11 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 6----- 5
12 A.E.K 5----- 4
13 ΚΕΡΚΥΡΑ 6----- 2
14 ΟΦΗ 3-----
1
 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top