ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ’99 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 2-2(Video).

PDF Print E-mail
Wednesday, 19 October 2011 22:36 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Για την κατηγορία Σούπερ Α',του AFC,οι ομάδες του Παναθηναικού και του Ατρόμητου Αθηνών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στις εγκαταστάσεις τις Παιανίας μετά απο έναν συναρπαστικό αγώνα.

Οι παίκτες του Κώστα Ταράση μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι ,προσπάθησαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Ατρομήτου με πλαγιοκοπήσεις και τα κατάφεραν όταν απο τα δεξιά με όμορφη ενέργεια ο Παπαδάκης έσπασε όμορφα την μπάλα στον Μέτσο,εκείνος με την σειρά του επιασε ενα καλοζυγισμένο σούτ,στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του πορτιέρο του Ατρομήτου,Το 1-0 ήταν και σκόρ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Παναθηναικός διπλασίασε τα τέρματα του ,αυτήν την φορά με τον Λώλο,ο οποίος εβρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση απο τα αριστερά,απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με δεξί ευθύβολο σούτ δεν άφησε κάνενα περιθώριο στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στην συνέχεια ο Ατρόμητος πέρασε μπροστα και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να μειώσει αρχικά σε 2-1 και ένα λεπτό πρίν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση έφερε το παιχνίδι στα ίσια,με μία πανέμορφη εκτέλεση φάουλ.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες,διότι μας πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθήστε το Pregame του αγώνα και τα τέσσερα τέρματα τα οποία σημειώθηκαν

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top