Στην elite round η Εθνική Νέων!

PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2011 19:58 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Η Εθνική Νέων προκρίθηκε στην elite round του EURO 2012, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σλοβακία στον τελευταίο της αγώνα για τον 10ο προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης. Η ελληνική ομάδα είχε από την αρχή  τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε για να πανηγυρίσει την πρωτιά της στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ελληνική ομάδα άνοιξε το σκορ με τον αρχηγό της Γιώργο Κατίδη (σκόραρε και στους τρεις αγώνες της Εθνικής στον όμιλο!) στο 49΄, ενώ οι Σλοβάκοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν με τον Σπίλαρ στο 76΄. Την απευθείας πρόκριση στην elite round πήρε και η διοργανώτρια Αρμενία, που επικράτησε 1-0 της Ανδόρας.

Ο Κροάτης διαιτητής της αναμέτρησης, Άντε Βουσεμίλοβιτς-Σιμούνοβιτς, παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σταφυλίδη, Φουρλάνο, Κόστρνα, Μαζάν.

ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης, Σταφυλίδης (81΄ Μπούζας), Μπουγαΐδης, Μπάλας, Φουρλάνος, Κατίδης (55΄ Κουσίδης), Κολοβός, Κασαπάκης, Κουρμπέλης, Λυκογιάννης, Μπακασέτας (67΄ Καϊμακαμούδης)

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Γκάμπρις, Όντρεκ (62΄ Ρούσνακ), Χλάντικ, Άμπρα, Κόστρνα, Ντζούρικ, Σκρανζ, Τούρτσακ (73΄ Σπίλαρ), Ορσούλα, Μαζάν, Βόιτους

Μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Νέων κόντρα στη Σλοβακία, ο οποίος χάρισε στην ελληνική ομάδα το εισιτήριο για την ενδιάμεση φάση (elite round) της διοργάνωσης, ο συνεργάτης του Κώστα Τσάνα, Βασίλης Γεωργόπουλος, και ο διεθνής αμυντικός Μαυρουδής Μπουγαΐδης, έκαναν δηλώσεις στο epo.gr:

Γεωργόπουλος: «Αυτή η πρόκριση ανήκει αποκλειστικά στα παιδιά. Ανταπεξήλθαν επάξια στις προκλήσεις του ομίλου. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δε χαρίζεται, όλα κατακτώνται με προσπάθεια και τα παιδιά κατάφεραν να πάρουν την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρόκειται για μία ομάδα με μέλλον, που αποτελείται από ποδοσφαιριστές με μεγάλες ικανότητες, σοβαρότητα και θέληση. Πιστεύω πως και φέτος θα αγωνιστούμε στην τελική φάση της διοργάνωσης».

Μπουγαΐδης: «Η ομάδα άξιζε 100% αυτή την πρόκριση. Οι εμφανίσεις μας και στα τρία ματς ήταν πολύ καλές. Αυτός ήταν και ο στόχος μας, να δώσουμε, δηλαδή, τον καλύτερό μας εαυτό και, από κει και πέρα, ξέραμε πως τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν. Συνεχίζουμε με πολλή δουλειά, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της επόμενης φάσης, που σίγουρα, λόγω του υψηλού επιπέδου των ομάδων, θα είναι αυξημένες».


 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top