Λίβερπουλ και Τσέλσι προσφέρουν 2 εκατ.λίρες για τον 14χρονο Σέγι Ότζο

PDF Print E-mail
Wednesday, 26 October 2011 00:24 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Λίβερπουλ και Τσέλσι ερίζουν για τον 14χρονο Σέγι Ότζο και προσφέρουν το ποσό των 2 εκατ. λιρών για να αποκτήσουν!

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αγγλία, από την είδηση πως Λίβερπουλ και Τσέλσι προσφέρουν 2 εκατ. λίρες να αποκτήσουν τον 14χρονο, Σέγι Ότζο, απόφοιτο των ακαδημιών της Μίλτον Κέινς Ντονς και μέλος της Εθνικής Αγγλίας U-16. Την ώρα που ο Κάμερον αναζητά τρόπους για να μειώσει την ανεργία, τη στιγμή που η UEFA αγωνίζεται να επιβάλλει το financial fair play, οι δυο βρετανικές ομάδες δίνουν «μάχη» για τον 14χρονο Αφρικανό αμυντικό, ο οποίος ακόμα δεν έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του...

Η Λίβερπουλ προσφέρει εκτός από ρευστό και κίνητρα, η Τσέλσι προσπαθεί να τον πείσει να μην διαλέξει το δρόμο για το Λίβερπουλ και οι Άγγλοι αναρωτιούνται... που πάνε οι ομάδες σε μια εποχή που ο Τύπος ασχολείται με την κατάρρευση ή όχι της Ευρωπαϊκής Ένωσης... Η κρίση έχει κάνει την εμφάνισή της στην Αγγλία και ο «πόλεμος» για τον Ότζο, αλλά και για τους Ρος Μπέρκλεϊ (17χρονος, Έβερτον), Μέισον Μπένετ (15χρονος, Ντέρμπι) προκαλεί πολλά αρνητικά σχόλια.

Ωστόσο, υπάρχει και η ποδοσφαιρική λογική, με την FIFA να συντάσσεται με τους μικρούς και όχι με τα κλαμπ που κάνουν σπατάλες για παίκτες από άλλα κλαμπ. Η παγκόσμια Ομοσπονδία προτιμά  να γίνονται επενδύσεις σε μικρούς παίκτες, ώστε το χρήμα να ανακυκλώνεται, οι μικροί σύλλογοι να μένουν ζωντανοί και να... απουσιάζουν τα απίστευτα «πακέτα» που δίνονται για μεταγραφές.

Το ερώτημα που απασχολεί τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Αγγλίας είναι το αν πρέπει οι ομάδες να δίνουν τέτοια ποσά για μικρούς παίκτες που δεν έχουν δώσει «απαντήσεις» ή αν πρέπει οι ομάδες να πηγαίνουν σε λύσεις... Τόρες και Κάρολο, όπου τα εκατομμύρια είναι πάρα πολλά.
Απομένει να δούμε αν το παράδειγμα της Μίλτον Κέινς Ντονς θα ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι ή η ομάδα της Λιγκ 1 θα είναι η τελευταία ομάδα που εκμεταλλεύτηκε ένα ακατέργαστο διαμάντι...

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top