ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 6-0 (Κ20)

PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 29 Οκτώβριος 2011 13:15 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Η ομάδα νέων του ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague K20,συνέτριψε την αντίστοιχη του Παναθηναικού με 6-0.

Οι παίκτες του Νίκου Κολομπούρδα με μία ονειρική εμφάνιση κατάφεραν να φιλοδωρίσουν με έξι (6) τέρματα τον πρωτοπόρο Παναθηναικό,με την ομάδα των πρασίνων να μην αντιστέκεται στο ελάχιστο.

Το σκόρ για τον δικέφαλο του Βορρά άνοιξε ο Κωνσταντινίδης ςστο 6' μετά απο όμορφη συνεργασία με τον Πέλκα.Στο 31ο' λέπτό οι όροι αντίστράφηκαν,ο δημιουργός του πρώτου τέρματος Πέλκας δέχθηκε πανέμορφη ασίστ απο τον συμπαίκτη Παπαδόπουλο και με όμορφο πλασέ έγραψε το 2-0,το οποίο να τονίσουμε ήταν και σκόρ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κολομπούρδα δεν κατέβασαν ταχύτητα,συνεχίζοντας στον ίδιο ξέφρενο ρυθμό κατάφεραν να πετύχουν ακόμη τέσσερα τέρματα.

Στο 55ο λεπτό ο Κωνσταντινίδης με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-0 για την ομάδα του,στο 65ο λεπτό ο Αποστολόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκόρ σε 4-0,δύο λεπτά αργότερα στο 67ο λεπτό ο Χαρμάνας νίκησε τον πορτιέρο του Παναθηναικού Ταμπάκη με όμορφο πλασέ κάνοντας το 5-0,σε μία ακόμα αδράνεια της αμυντικής γραμμής των Πρασίνων και το τελικό 6-0 ήρθε στο 83' λεπτό της αναμέτρησης απο τον Ταουσιάνη,ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο των ''ασπρόμαυρων'' επι του Παναθηναικού.

Οι ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Αγγελίδης, Λαμπάκης, Τσανδάρης, Κωνσταντινίδης Δ. (58' Ταουσιάνης), Παναγιωτούδης (68' Πολύζος), Παπαδόπουλος (66' Χαρμάνας), Πέλκας, Πόποβιτς

Παναθηναϊκός: Ταμπάκης, Φαφούτης (70' Κασάι), Κασαπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κόι, Ανρδεόπουλος (57' Μουζακίτης), Αποστολόπουλος (69' Ρισβάνης), Σταματάκης, Μαραθιανός, Αναστασόπουλος, Γιαννιτσάκης

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top