Το mr-Football αποκαλύπτεται..

PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2011 07:19 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Το mr-Football αποκαλύπτεται..

Στο πλαίσιο τη έκθεσης Nova All Sportshow&fashion το Sports-academies.gr συνομίλησε με τον Γενικό διευθυντή του περιοδικού mr-Football κ.Αβραάμ Ταγταλίδη,ο οποίος μας ανέλυσε το περιεχόμεμενο του πληρέστερου ίσως για πολλούς ''ποδοσφαιρικό'' περιοδικό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε ο κ.Αβραάμ Ταγταλίδης

SA:Το mr-Football που απευθύνεται;

Α.Ταγταλίδης:Το mr-Football είναι ένα τεχνικό ποδοσφαιρικό περιοδικό το οποίο απευθύνεται ως επι το πλείστον σε προπονητές ανεξαρτήτου κατηγορίας και επιπέδου στο οποίο εργάζονται,γυμναστές,καθηγητές φυσικής αγωγής και γενικότερα σε όποιον έχει μια άμεση σχέση με το ποδόσφαιρο και θέλει να βελτιώσει τις γνώσεις του.

Επίσης το mr-Football περιέχει συστήματα,αναλύσεις συστημάτων,ασκήσεις,άρθρα ψυχολογίας,μεθοδολογίας και διατροφής,πλούσια θεματολογία που μπορεί να φανεί χρήσιμη στον οποιονδήποτε.

SA: Ποιό είναι το περιεχόμενο του;

Α.Ταγταλίδης:Κάθε τεύχος του mr-Football έχει μία συνέντευξη απο έναν προπονητή της Πριμέρα ντιβιζιόν η έναν ισπανό προπονητή,έχει 4-5 άρθρα που καλύπτουν όλο το φάσμα της προπονητικής,όπως είναι η τεχνική,τακτική,φυσική κατάσταση,παιδικό ποδόσφαιρο,προπόνηση τερματοφύλακα,όπως επίσης περιέχει και έναν συγκεκριμένο αριθμό ασκήσεων με βάση τα προαναφερθέντα.

SA:Τα άρθρα του mr-Football απο που προέρχονται;

Α.Ταγταλίδης:Τα συγκεκριμένα άρθρα,καθώς και το μεγαλύτερο μέρος του ασκησηολογίου προέρχεται απο το ισπανικό περιοδικό ''abfutbol'',το οποίο κυκλοφορεί απο το 2003 στην Ισπανία και είναι το πρώτο στην κατηγορία του,στη χώρα αυτή.

SA: Πως μπορούμε να προμηθευτούμε το συγκεκριμένο περιοδικό;

Α.Ταγταλίδης:Το περιοδικό εκδίδεται κάθε τρείς μήνες,είναι συνδρομητικό και η ετήσια συνδρομή του κοστίζει 48 ευρώ,αποστέλεται στον συνδρομητή μέσω των ΕΛΤΑ και μεμονωμένα τεύχη μπορούν να βρούνε όποιοι ενδιαφέρονται στο βιβλιοπωλείο ''Αθλότυπος''στην Αθήνα και για την περιοχή της Θεσσαλονίκης μπορούν να το προμηθευτούν απο το βιβλιοπωλείο ''sportbook''.



 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Τελευταία Νέα

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top