22/10 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝIΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ''TOTAL FOOTBALL''!!

PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2011 23:54 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies t   

''TOTAL FOOTBALL''!

Εφτασε λοιπον και η εναρξη του τουρνουα, όπου οι ακαδημιες του Παμπαιανικού  συμμετεχουν με τρείς διαφορετικες ομαδες.

Ολοι οι αγωνες θα γινουν το Σαββατο 22 OKT.στο γηπεδο του ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΥ!!

Ετσι μετα απο την κληρωση που εγινε,  εχουμε τους εξης αγωνες:

Η ομαδα των γεννημενων 1999 παιζουν στις  12:00 με αντιπαλο την ακαδημια Νεας Μακρης (Ωρα προσελευσης 11:30 το αργοτερο - με πιστοποιητικο που θα εχει φωτογραφια του αθλητη με στρογγυλη επισημη σφραγιδα αρχης, που να αποδεικνυει την ημερομηνια γεννησης).

Τετοια πιστοποιητικα ειναι Ληξιαρχικες πραξεις γεννησης, πιστοποιητικο ταυτοπροσωπιας, διαβατηρια η στην αναγκη ενα βιβλιαριο υγειας του παιδιου - μιας και οι Δημοι ειναι υπο καταληψη η απεργουν. Παρακαλειστε  να προσκομισετε και φωτοτυπια του πιστοποιητικου, ωστε να μην υπαρξει προβλημα)

Η ομαδα των γεννημενων 2003  παιζουν στις  13:00 με αντιπαλο την ακαδημια Βαζεχα (Ωρα προσελευσης 12:30 το αργοτερο - με πιστοποιητικο που θα εχει φωτογραφια του αθλητη με στρογγυλη επισημη σφραγιδα αρχης, που να αποδεικνυει την ημερομηνια γεννησης).

Τετοια πιστοποιητικα ειναι Ληξιαρχικες πραξεις γεννησης, πιστοποιητικο ταυτοπροσωπιας, διαβατηρια η στην αναγκη ενα βιβλιαριο υγειας του παιδιου - μιας και οι Δημοι ειναι υπο καταληψη η απεργουν. Παρακαλειστε να προσκομισετε και φωτοτυπια του πιστοποιητικου, ωστε να μην υπαρξει προβλημα)

Η ομαδα των γεννημενων 2002  παιζουν στις  14:00 με αντιπαλο την Ανοιξη Παιανιας (Olympico)

(Ωρα προσελευσης 13:30 το αργοτερο - με πιστοποιητικο που θα εχει φωτογραφια του αθλητη με στρογγυλη επισημη σφραγιδα αρχης, που να αποδεικνυει την ημερομηνια γεννησης)

Τετοια πιστοποιητικα ειναι Ληξιαρχικες πραξεις γεννησης, πιστοποιητικο ταυτοπροσωπιας, διαβατηρια η στην αναγκη ενα βιβλιαριο υγειας του παιδιου - μιας και οι Δημοι ειναι υπο καταληψη η απεργουν. Παρακαλειστε να προσκομισετε και φωτοτυπια του πιστοποιητικου, ωστε να μην υπαρξει προβλημα).


 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top