Βόλλεϋ - ο ΑΡΗΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Στεφανιδη

PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011 20:36 | Συντάχθηκε απο τον/την sports academies team   

Το ΤΑΠ ΑΡΗΣ Μαρμούρης ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού Χρήστου Στεφανίδη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας έχει γεννηθεί το 1993, αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 1,91μ.

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του βόλεϊ από τα Αστέρια Πυλαίας, μετέπειτα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ύστερα για 3 χρόνια αγωνιζόταν για την ομάδα του Ηρακλή. Μεγαλύτερη στιγμή στη μέχρι τώρα καριέρα του, η κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου με την Εθνική Παίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του 2010.


Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΡΗ, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Νίκο Παπαδόπουλο και τον προπονητή Γιώργο Περσιανλή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Για την ομάδα του ΑΡΗ, πιστεύει ότι του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και να έχει ως συμπαίκτες έμπειρους παίκτες, που θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί.

Το Ελληνικό πρωτάθλημα, αν και φέτος νομίζει ότι το επίπεδο θα είναι χαμηλό, αναμένεται να είναι αμφίρροπο, αφού πολλές ομάδες θα κυμαίνονται στα ίδια αγωνιστικά επίπεδα. Οι πρώτες του προπονήσεις με τον ΑΡΗ είναι ιδιαίτερα επίπονες, μέσα σε καλό κλίμα και ευελπιστεί στην πρεμιέρα όλοι να είναι απόλυτα έτοιμοι για να ανταπεξέλθουν στο φετινό αγωνιστικό "μαραθώνιο".

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top