ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ 5-0 (Κ17)

PDF Print E-mail
Sunday, 30 October 2011 16:26 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague K17.η ομάδα του Παναιτωλικού συνέτριψε την αντίστοιχη του ΑΡΗ με 5-0.

Καταιγιστική η ομάδα του Παναιτωλικού δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Τάσου Θεού,την οποία φιλοδώρισε με πέντε γκόλ.


Στα του παιχνιδιού,στο 14ο λεπτό ο Κωστόπουλος άνοιξε το σκόρ για τους γηπεδούχους ,δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης ο Χανταγιάς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας το 2-0. Το 3-0 πραγματοποίησε στο 27' ο Κωσταντόπουλος ο οποίος ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, μετά από χέρι του Μπιμπισίδη.

Στο 43’ με εκτέλεση φάουλ ο Βασιλάρης πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του Αγρινίου ενώ το πέμπτο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε και πάλι ο Βασιλάρης στο 86’

 

Οι συνθέσεις:


Παναιτωλικός: Τηλεμάχου, Δημουλάς, Κωσταντόπουλος, Τόσκα, Παλιάτσας, Κατσάρας, Χαντακιάς, Κωστόπουλος, Κολοκοτρώνης, Βασιλάρης, Γιαχαλής.


ΑΡΗΣ :Μαντής (44΄Μαντζάρης), Κιβρακίδης, Ανδρεάδης (30’ Μήτρου), Μπιμπισίδης, Γράμπης (67’ Μαρινόπουλος), Βαλαής, Λεμονής, Πασχαλίδης, Ζήσης (57’ Βασιλούδης), Βαρότσης (26’ Αλταλίκης), Ιγνατίδης.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top