ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0 (Κ20)

PDF Print E-mail
Sunday, 19 February 2012 12:33 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Μια αγχωτική νίκη για τους Νέους του Ολυμπιακού,οι οποίοι επικράτησαν του Πανιωνίου με 1-0 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την 22η αγωνιστική

Έχοντας την υπεροχή αλλά και ένα αστεράκι στην σύνθεση του,τον νεαρό Βέργο,ο ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει,έστω και δύσκολα την αντίσταση του Πανιωνίου και να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πολύ διαβασμένοι,έκλεισαν σωστά τους διαδρόμους,οι οποίοι οδηγούσαν κοντά στην περιοχή τους και κατάφεραν παρά τα δύο δοκάρια του Ολυμπιακού στο 41' και στο 44' να κλείσουν το πρώτο μισό με μηδέν παθητικό.

Στην επανάληψη και ενώ το παιχνίδι κυλούσε προς το τέλος του και το σκόρ βρισκόταν στο 0-0,ήρθε το γκόλ της λύτρωσης έπειτα απο προσπάθεια και σέντρα του Λυκογιάννη η μπάλα έφθασε στον Βέργο και τελευταίος με πανέμορφη κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Σιώπης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Σούλης, Σταμόγιαννος, Λύρας (70' Μπάρκερ), Κοτσαρίδης (78' Σουκιάς), Βέργος, Γκόγκιτς, Ιωαννίδης (85' Δημακάκος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Κούλος, Πήττας, Κ. Γκέζος, Κλης, Ζυγογιάννης, Μπότης (72' Βλάχος), Τσουβαλτσίδης (65' Μπούζας), Μακαρόνας (88' Λαγός), Σμυρλής, Σπανός.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top