ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-2 (Κ17)

PDF Print E-mail
Monday, 06 February 2012 19:40 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών ο Πανιώνιος ξεπέρασε ένα ακόμα εμπόδιο αυτό του Λεβαδειακού,επικρατώντας με 2-0,στο γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ε.Π.Σ.Β

Οι κυανέρυθροι δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση του Λεβαδειακού και με δύο τέρματα του Γκούμα στο 1' και στο 3' λεπτό κλείδωσαν την νίκη που τους επιτρέπει να κάνουν σχέδια για φάιναλ φορ.

Το 0-1 προήρθε έπειτα απο εκτέλεση κόρνερ του Πολύμου,στην τροχιά της μπάλας βρέθηκε ο Γκούμας ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών του Δημήτρη Δημακόπουλου,ο Γκούμας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έγραψε το 0-2 δίνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο μια ακόμα σπουδαία νίκη για την ομάδα του.

Ο προπονητής των κυανέρυθρων πραγματοποίησε πολλές αλλαγές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού,θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες προκειμένου να τους έχει ετοιμοπόλεμους για την δύσκολη συνέχεια.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στρακόσια, Πολύμος, Κοτσαλάς, Ρουσσάκης, Λουλάι, Πηνιώτης, Πρέντι, Μιχαλόπουλος, Μπαστάνης, Γκούμας, Κουιρουκίδης, Πολυχρονιάδης, Βατουσιάδης, Διγαλάκης, Καρταντζόγλου, Καρβούνης, Χάβος, Γιαννόπουλος

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top