Vitesse καλεί τον 17χρονο Κοζάκη! (Video)

PDF Print E-mail
Thursday, 09 February 2012 13:14 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Vitesse καλεί Κοζάκη!

(Video)

Έτοιμος να ξενιτευτεί για λογαριασμό της Ολλανδικής Βίτεσε είναι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων της ΑΕΚ,Νίκος Κοζάκης,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sports-Academies.gr.

Ο νεαρός άσος δοκιμάστηκε στα τέλη Νοεμβρίου απο τους Ολλανδούς αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις,όπως θα διαπιστώσετε και στο βίντεο που εξασφαλίσαμε....

Όλα ξεκίνησαν για τον νεαρό αμυντικό σε ένα παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα στην Φυλή,όπου η ομάδα Νέων της ΑΕΚ αντιμετώπισε την αντρική ομάδα του Θρασύβουλου όπου σύμφωνα με μαρτυρίες ο νεαρός άσος πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση καταφέρνοντας να προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων μεταξύ αυτών και του γνωστού μάνατζερ Γιάννη Παπαγεωργίου.Απο κεί και έπειτα όλαν πήραν τον δρόμο τους.

Ο κ.Παπαγεωργίου ζήτησε και πήρε κάποια ''dvd'',σχηματίζοντας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον συγκεκριμένο παίκτη και έπειτα ήρθε και η πρόσκληση απο τους Ολλανδούς της ''Vitesse''.

Ο Νίκος ταξίδεψε εως το μαγευτικό Papendaal του Αrnhem όπου φιλοξενεί τις πανέμορφες εγκαταστάσεις της 'Vitesse'' ,έχοντας στο πλευρό του τον πατέρα του..


Δείτε το σχετικό βίντεο

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

Εκεί τον υποδέχθηκαν ο συνεργάτης του κ.Παπαγεωργίου και τους μετέφερε σε ξενοδοχείο της πόλης και εν συνεχε'ια ακολούθησε η συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του ολλανδικού συλλόγου κ.Τed Van Leeuwen,τον προπονητή κ.Gerry Hamstra και τον βοηθο προπονητή Frank Berghuis.

Να επισημάνουμε πως στην Ολλανδία όλοι οι σύλλογοι έχουν την Β' ομάδα και τμήματα Κ19. Κ17,ο Νίκος Κοζάκης πήρε μέρος σε προπόνηση με την Κ19 και την επόμενη ημέρα έπαιξε σε φιλικό αγώνα στο οποίο συμμετείχαν παίκτες της Β' ομάδας,οι περισσότεροι επαγγελματίες οι οποίοι να τονίσουμε αμοίβονται με τουλάχιστον 40.000 ευρώ τον χρόνο,γεννημένοι το 90', 92', 93' και 94' ,ενώ ο Νίκος Κοζάκης είναι γεννημένος τον Οκτώβριο του 95' (26-10-95).

 

Το σχετικό βίντεο

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

Ο προπονητής του Ολλανδικού συλλόγου έμεινε κατενθουσιασμένος αναφέροντας τα εξής

'' Ο Νίκος πιστεύω πως πήγε αρκετά καλά,είναι ταλέντο,έχει καταπληκτικό κορμί για την ηλικία του και ικανοποιητική ταχύτητα για το ύψος του και πιστεύουμε πως έχει τα προσόντα για να αγωνιστεί στην Ολλανδία''

Κάπου εκεί ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Πάσχα οι δύο πλευρές,ωστέ ο νεαρός άσος να συμμετάσχει σε μεγάλο τουρνουά το οποίο θα διοργανώσει η ολλάνδική ομάδα ,για να βγάλουν τα τελικά τους συμπεράσματα και να δώσουν το πράσινο φώς για την μεταπήδηση του νεαρού παίκτη.

Να τονίσουμε πως η ομάδα της  'Vitesse'',θα καλύψει όλα τα έξοδα του νεαρού άσου...

Ο Νίκος Κοζάκης μίλησε στο Sports-Academies.gr, αναφέροντας τα εξής


Για τις εντυπώσεις του απο την Ολλανδία

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι η οργανωση που έχουν οι Ολλανδοί ,οσον αφορά το εξωαγωνιστκό κομμάτι οι εγκαταστασεις και τα απεριόριστα γήπεδα τα οποία δεν τα βλέπεις στην Ελλάδα.


Για τις διαφορές Ελλάδας-Ολλανδίας

Οι Ολλανδοί πιστευω δίνουν μεγάλη βάση στιν ταχύτητα και στην τακτική κυριως και παίζουν πολύ με την μπαλα κατω.


Στο αν απαντήσουν θετικά εαν είναι έτοιμος να ξενιτευτεί

Εάν μου δώσουν το οκ, είμαι έτοιμος να πάω γιατί τα πράγματα στην Ελλάδα ειναι χειρότερα απο ότι στην Ολλανδία και σίγουρα εκεί υπάρχουν μεγαλύτερες προοπτικές και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top