ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 1-1 (Κ20)

PDF Print E-mail
Sunday, 19 February 2012 11:41 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Δεν ανέδειξε νικητή (1-1) το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Super League Κ20 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου.

Οι «κίτρινοι» μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο,είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να προηγηθούν στο 16', με κεφαλιά του Νταμαρλή.

Οι παίκτες του Νίκου Κολομπούρδα προσπάθησαν να δημιούργήσουν τις προυποθέσεις για κάποιο γκόλ,με ατομικές ενέργειες περισσότερο,παρά με ομαδική συνεργασία.Τελικώς οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 44' με όμορφη κεφαλιά του Αγγελίδη.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι το σκόρ παρέμεινε στο 1-1 με τον ΑΡΗ να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό απέναντι στον συμπολίτη του και τον ΠΑΟΚ να χάνει έδαφος στην προσπάθεια του να παραμείνει κοντά στον πρωτοπόρο Παναθηναικό.

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Κωνσταντινίδης Δ. (32' Γεωργιάδης), Λαμπάκης, Αγγελίδης, Ιντζίδης, Πολύζος, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης (70' Παπαδόπουλος), Ανδριόπουλος (53' Ταουσιάνης), Πέλκας, Μπολώσης.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Πολιανίδης, Μπάγκης, Περήφανος, Νταμαρλής, Αντωνιάδης, Άντι (57' Παλιάτσιος), Σουνάς (74' Λένος), Κανούλας, Κουρέλας, Καραγιάννης (85' Τοπούζης).

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top