ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 3-1 (Κ17)

PDF Print E-mail
Monday, 06 February 2012 20:33 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Η ομάδα εφήβων (Κ-17) του Αστέρα κέρδισε τον Εργοτέλη με 3-1 και επέστρεψε στις νίκες, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο 19ο λεπτό ο Αστέρας άνοιξε το σκορ, όταν μετά από φάουλ του Χρήστου από δεξιά, ο Τσόφλιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δασκαλάκη (1-0).Έξι λεπτά αργότερα και μετά από σέντρα του Κυριακόπουλου από αριστερά, ο Τσόφλιος με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Εργοτέλη για δεύτερη φορά (2-0).

Στο 65’ μετά από νέα σέντρα του Χρήστου από δεξιά και ασθενή απόκρουση του Δασκαλάκη, ο Καρυδόπουλος με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0. Ο Εργοτέλης μείωσε στο 79’ ,o Μερτίρι με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αστέρας: Κοντοπίδης, Βαλμάς, Μηλιώτης, Γκίτζιας, Κουτρουμάνος, Νικολίτσας (85’ Βελισσάρης), Χρήστου (77’ Νικολόπουλος), Αρώνης, Τσόφλιος (71’ Μάζης), Κυριακόπουλος (71’ Γκρόσιος), Καρυδόπουλος.

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Καμπότι, Σταυρακάκης, Πουλγεράκης, Παντελάκης, Σηφάκης, Φαβάκης, Μαραγκουδάκης (46’ Μπογιατζής), Μερτίρι, Φουκαράκης, Σαλιάκος (77’ Πεδιωτίδης).

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top