Δ.Πλαστουργός ''Είμαι σίγουρος πως με βλέπει απο ψηλά''

PDF Print E-mail
Wednesday, 25 January 2012 11:44 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού Διονύσης Πλαστουργός αφιέρωσε στον πατέρα του,που έχει φύγει απο την ζωή το γκόλ το οποίο πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας.

''Είμαι σίγουρος πως με βλέπει απο ψηλά'',σιγοψυθύρισε ο νεαρός επιθετικός...

Σύμφωνα με αυτά που δήλωσε ο ίδιος ο προπονητής του,του είπε «έχεις το ακαταλόγιστο, μπες και κάνε ότι θέλεις» αλλά μέσα του προσδοκούσε ακριβώς αυτό που έκανε ο μικρός.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού μπήκε ως αλλαγή στο 80ό λεπτό του ματς με αντίπαλο τον Αστέρα Μαγούλας και μόλις τέσσερα λεπτά μετά «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του, αφού με δικό του γκολ έγινε το 2-0 και ο Πανηλειακός κέρδισε με 3-1,με το 16χρονο ποδοσφαιριστή να αφιερώνει  το υπέροχο γκολ που πέτυχε στον άνθρωπο που τον έφερε στη ζωή, στον άνθρωπο που τον πίστεψε όσο κανείς. Στον πατέρα του που πλέον καμαρώνει τον μικρό του να σκοράρει στις Εθνικές κατηγορίες..
Ο Διονύσης Πλαστουργός πέρυσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό με το τμήμα των Εφήβων, αλλά και με αυτό των κάτω των 15 ετών.

Ο νεαρός παίκτης του Πανηλειακού πλέον εμφανίστηκε χαρούμενος τόσο για την επίτευξη του ενός από τα τρία τέρματα της ομάδας του, όσο και για τη νίκη: «Είμαι πολύ χαρούμενος και για το δικό μου γκολ και για τη σημαντική νίκη μας, αφού αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα.

''Το αφιέρωσα στον πατέρα μου (σ.σ. έχει πεθάνει) που ξέρω ότι με βλέπει από εκεί ψηλά, καθώς και στον προπονητή μου που μου έδωσε την ευκαιρία. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να μείνουμε ψηλά».

Το παιδί αυτό πέρασε πολλά πέρυσι και σίγουρα του αξίζει ένα καλύτερο μέλλον.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top