ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 3-2 (Κ20) (VIDEO+PHOTOS)

PDF Print E-mail
Sunday, 12 February 2012 08:08 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Νίκη στο φινάλε!

Νίκη με ανατροπή για τους Νέους του Ολυμπιακού,σε έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.Η ομάδα της ΑΕΚ κρατούσε την νίκη στα χέρια της εώς το 86',αλλά οι ερυθρόλευκοι μέσα σε ένα δίλεπτο γύρισαν το μάτς ''τούμπα'' με τέρματα των Ιωαννίδη (86') και Λυκογιάννη (87') και πήραν μια σπουδαία νίκη.

Η εικόνα του παιχνιδιού

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν νωθρά στο ξεκίνημα,εν αντιθέσει με την ΑΕΚ η οποία πήρε το παιχνίδι πιο ζεστά και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα πολύ νωρίς στο 10' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσίτα.

Στην συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 18' λεπτό της συνάντησης ο Λύρας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λυκογιάννης γράφοντας το 1-1 το οποίο ήταν και σκόρ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Ντανιέλ Μπατίστα έκλεισαν τους χώρους πρός την άμυνα τους και με καλή κυκλοφορία της μπάλας έψαξαν το γκόλ ,το οποίο ήρθε τελικώς δέκα λεπτά πρίν την ολοκλήρωση των 90' με τον Παπαδημητρίου,ο οποίος εκμεταλεύτηκε μία άστοχη απομάκρυνση της μπάλας απο τους αμυντικούς του Ολυμπιακού και απο το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε υποδειγματικά στην δεξιά γωνία του Μπάμποβιτς,δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους κιτρινόμαυρους σε ένα καθοριστικό σημείο.

Και ενώ πλησίαζε το τέλος,καθώς είχαν συμπληρωθεί 86' λεπτά αγώνα ήρθε το ξέσπασμα απο πλευράς Ολυμπιακού οι οποίοι πέτυχαν την ολική ανατροπή,με δύο τέρματα απο τους Ιωαννίδη και Λυκογιάννη στο 86' και 87' λεπτό αντίστοιχα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπάμποβιτς, Σιώπης, Σωτηράκος (59' Ιωαννίδης), Ρουγκάλας, Σούλης, Κοτσαρίδης, Λύρας, Γκόγκιτς (70' Καρκασίνας), Βέργος, Βουτσιώτης (65' Σούκιας), Λυκογιάννης.

ΑΕΚ: Δωριάδης, Αργυρίου, Παληαρούτας, Ντουμπέρε, Βλάχος, Ναυπλιώτης, Κίσσας (30' Νικολιάς), Φούντας (42' Κοζάκης), Τσίτας (58' Δημγκιόκας), Γρόντης, Παπαδημητρίου.

 

Γκόλ & Φάσεις

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

Photostory

Eικόνες...

έτσι όπως τις κατέγραψε ο φακός του Sports-Academies.gr...ΕΔΩ

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top