Βάζουμε τις βάσεις για τους αυριανούς πρωταθλητές

PDF Print E-mail
Wednesday, 25 January 2012 12:57 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Οι βάσεις για τους αυριανούς Πρωταθλητές..

Την Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ξάνθη επισκέφθηκαν ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ των ερυθρολεύκων Ντάρκο Κοβάσεβιτς,ο γενικός αρχηγός Τάσος Μητρόπουλος και ο τεχνικός σύμβουλος των σχολών ποδοσφαίρου Γιώργος Αμανατίδης.

 

Ο Ολυμπιακός κατά την παραμονή του στην Ξάνθη, για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος,επισκέφτηκε τη σχολή ποδοσφαίρου του συλλόγου που βρίσκεται στην πόλη.


Ο Γιώργος Αμανατίδης έκανε και δηλώσεις για τη σχολή του Ολυμπιακού στην Ξάνθη:

«Με την ευκαιρία της παρουσίας της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε και την ακαδημία μας στην Ξάνθη, τους δικούς μας ανθρώπους, τα δικά μας παιδιά σε έναν πολύ ωραίο χώρο.

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε πως προπονούνται και πως παίζουν στους αγώνες τους, ήταν μία γιορτή για τα παιδιά γιατί είδαν ανθρώπους που είχαν την ευκαιρία να τους βλέπουν μόνο στην τηλεόραση. Μίλησαν μαζί τους και είχαν την ευκαιρία να καταλάβουν ότι αυτοί οι άνθρωποι ανεξάρτητα ότι έχουν καταφέρει πολλά πράγματα στη ζωή τους δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο και διαφορετικό από τους υπόλοιπους.

Είναι μία πρόκληση για τα παιδιά να βλέπουν τα ινδάλματά τους από κοντά και να τους ρωτάνε για το ποδόσφαιρο και να παίρνουν τις απαντήσεις τους, ώστε να συνεχίζουν και με μεγαλύτερο ζήλο αυτό που κάνουν στην ακαδημία. Είμαστε κοντά σε αυτούς ανθρώπους οι οποίοι σηκώνουν ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού σε κάθε τοπική κοινωνία και τους δείχνουμε ότι είναι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού».

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Θρύλος Α.Ε., Γιώργος Παύλου, τόνισε:

«Βάζουμε τις βάσεις για τους αυριανούς πρωταθλητές».

 

 

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top