ΑΕΚ-ΟΦΗ 3-2 (Κ17) (Video)

PDF Print E-mail
Sunday, 12 February 2012 19:44 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Για την 7η αγωνιστική του 2ου γύρου του πρωταθλήματος υποδομών της Σούπερ Λίγκ,η Κ17 της ΑΕΚ αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ στο Πολυδένδρι,σε ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη κάτω απο έντονη ομίχλη και βροχή.

Η ομάδα της ΑΕΚ παρατάχτηκε με εννέα παίκτες του 96' καθώς ο Σταύρου, ο Κοντίδης και ο Σινάνι παιδιά γεννημένα το 95' ήταν τραυματίες και εκτός αποστολής, όπως επίσης και ο Κοντοές.

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι αλλάζοντας την μπάλα με την μία και με πολύ ωραίους συνδυασμούς έφταναν άνετα στα καρέ της κρητικής ομάδας,δείγμα της καλής κυκλοφορίας και της συνεργασίας των παικτών του Χάρη Κοπιτσή.


Οι κιτρινόμαυροι πήραν προβάδισμα στο σκόρ με τον Αραμπαντζή στο 12',με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος μετά απο ωραία ενέργεια απο τα αριστερά ,τέσσερα λεπτά αργότερα στο 16' ηταν η σειρά του Κατσικά να χρηστή σκόρερ με πανέμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του,γράφοντας πολύ νωρίς το 2-0.


Μετά το εικοσάλεπτο η ΑΕΚ εύλογα ανέκοψε το ταχύτατο ρυθμό της συνεχίζοντας όμως να παίζει πολύ όμαρφα και στο 40’ ο Μωυσιάδης εκμεταλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο το λάθος του Μπρόκου σημείωσε με ψύχραιμο πλασέ το 3-0,σκόρ με το οποίο πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.



Ο ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος μπήκε αλλαγμένος και δυνατός και γρήγορα μείωσε το σκορ στο 50΄με μακρινό φάουλ του Δεληγιαννάκη,με την μπάλα να περνάει απο όλη την άμυνα ,να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα.Τρία λεπτά αργότερα στο 53' οι Κρητικοί μείωσαν ακόμα περισσότερο σε 3-2 με τον Γρίβα με πέναλτι.


Το παιχνίδι κύλισε σε καλό τέμπο μέχρι το τέλος, κρατώντας το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο.


Α.Ε.Κ: Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Ερέκι, Κουτούζης,Ζεσάι, Ζιβάνοβιτς, Τζάθας, Κάτσικας, Αραμπατζής, Μίχας, Μωυσιάδης, Κασβιρόπουλος, Πατσαλιάς, Κωτάτης, Μίντζηρας


Ο.Φ.Η: Μπρόκος, Σπαχής (75’Μιγαδάκης), Παχάκης, Λογοθέτης (39’ Καροφυλλάκης) , Δαμιανάκης, Γαργανουράκης (60’ Πλαίτης), Μπάμπης ( 20’ Δεληγιαννάκης), Κατσαρέλης, Χατζάκης, Γρίβας, Καστελιαννάκης (Χαλκιαδάκης)


Γκόλ&φάσεις


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top