Εκοψαν τη βασιλόπιτα τους οι Πράσινες Ακαδημίες Κύπρου

PDF Print E-mail
Wednesday, 11 January 2012 23:56 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Μέσα σε εορταστικό κλίμα οι Πράσινες Ακαδημίες Παναθηναικού έκοψαν τη Βασιλόπιτα τους,παρουσία του προέδρου του Παγκύπριου Συνδέσμου Φίλων Παναθηναικού κ.Τάσου Ευστρατίου.

Οι ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ δώρισαν στο σύνδεσμο ένα λάβαρο των ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θέλοντας να τον ευχαριστήσουν για την πολύτιμη προσφορά του στις ακαδημίες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που εδρεύουν στην Κύπρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύνδεσμος έχει χορηγήσει κατά καιρούς δώρα για τα παιδιά των ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ όπως και αεροπορικά εισητήρια για νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι επιλέχθηκαν για να δοκιμαστούν στην Παιανία.

Ο κ.Τάσος Ευστρατίου ευχήθηκε στα παιδιά κάθε επιτυχία τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στα μαθήματα τους. Επίσης υποσχέθηκε ότι ο ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ.ΠΑΟ ΚΥΠΡΟΥ θα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά των πράσινων ακαδημιών με την ελπίδα κάποια μέρα, να δούμε κάποιον από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές με τη φανέλα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Ο διευθυντής της ακαδημίας Τηλέμαχος Αθανασίου ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ.ΚΥΠΡΟΥ για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση και παρότρυνε τα παιδιά να συνεχίσουν με ζήλο την ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο που θα τους καταστήσει νικητές όχι μόνο μέσα στα γήπεδα αλλά και στη ζωή.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση 2 ποδηλάτων με νικητές τον επιθετικό φορ Ραφαήλ Αλεξάνδρου και τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Νικόλα Χαραλαμπίδη ενώ το τυχερό φλουρί βρήκε ο μικρός Χρήστος Χαραλαμπίδης ο οποίος κέρδισε δωρεάν συνδρομή στην ακαδημία για ένα μήνα. Χορηγοί των δώρων ήταν ο ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ.ΠΑΟ ΚΥΠΡΟΥ και οι ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top