ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 (Κ17)

PDF Print E-mail
Monday, 20 February 2012 06:01 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Σε αγώνα για την 9η αγωνιστική του 2ου γύρου του πρωταθλήματος Νέων Κ17,της Σούπερ Λίγκ ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 3-0,παραμένοντας στην κορυφή.

Το εμπόδιο του Λεβαδειακού δεν στάθηκε ικανό,να ανακόψει την πορεία του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια και απο ότι φαίνεται και απο το τελικό σκόρ δεν επηρέασε καθόλου την απόδοσης τους.Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα ηταν ο Ντραμεντσάλης,ο Ποτουρίδης ο οποίος οι τελευταίες του εμφανίσεις ηταν πολύ θετικές και ο Μάνης ο οποίος επανήλθε στην βασική ενδεκάδα και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ερυθρόλευκοι δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην τελική επικράτηση,κάτι που μαρτυρά και το σκόρ 0-3.

Τα τέρματα για τους ερυθρόλευκους σημείωσαν οι Πασαλίδης 39', Γαρεφαλλάκης 70' και Καναβέτας 81'

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τράκας (80΄ Καρβούνης), Σβέκος , Σακκάς Δ., Γκλάβας, Κουτσούμπας, Κουντουριώτης, Σπάρος (55΄Νταούτης), Κυπραίος, Πολυτάρχος (46΄ Τσακανίκας), Σακκάς Κ. (80΄ Μυλωνάς), Ζιάκκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  Μάνης, Γκούτσιος, Σωτηράκος, Ντραμέντσαλης, Παπασάββας, Λιάτσι, Πασαλίδης (75΄ Ξανθόπουλος), Φουκαράς (70΄ Καλέργης), Ποτουρίδης (65΄ Καναβέτας), Βουτσιώτης (68΄ Γαρεφαλλάκης), Πασχάλης (57΄ Καρκασίνας).

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top