ΑΕΚ-ΠΑΟ 2-1 (ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 2000) (Vids)

PDF Print E-mail
Tuesday, 24 January 2012 15:45 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Το ντέρμπι των Παμπαίδων είχε ''χρώμα'' κίτρινο...

Το πρωινό του Σαββάτου το ''sports-academies.gr'' βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο της δροσιάς,προκειμένου να καλύψει ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι ,αυτό της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναικό για το Θουκυδίδειο πρωτάθλημα στην κατηγορία των Παμπαίδων.


Οι δύο Προπονητές κ.Λέτσας για την ΑΕΚ και κ.Παπαδάκης για τον Παναθηναικό σε εγκάρδιο κλίμα...



Ο αγώνας ξεκίνησε για τους γηπεδούχους με τον καλύτερο τρόπο καθώς η ΑΕΚ άνοιξε πολύ νωρίς το σκόρ,αποτέλεσμα της πίεσης με τον Σαχσανίδη με όμορφο πλασέ γράφοντας το 1-0.

Στην συνέχεια ο Παναθηναικός έχασε την μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια,καθώς το πέναλτι που κέρδισαν δεν είχε την ευτυχή κατάληξη.

Λίγο πρίν συμπληρωθεί το ημίωρο η ομάδα της ΑΕΚ διπλασίασε τα τέρματα της και πάλι με τον Σαχσανίδη ο οποίος με πανέμορφο σούτ στην δεξιά γωνία του Καραχάλιου έδωσε μεγάλο προβάδισμα στους κίτρινους,γράφοντας το 2-0.

Στην επανάληψη ο Παναθηναικός μείωσε το σκόρ σε 2-1 με τον Αντωνίου,συνέχισε να πιέζει για να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα,αλλά το 2-1 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Nα επισημάνουμε κλείνοντας πως ο Παναθηναικός είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά υστέρησε όμως στην τελική του προσπάθεια και όσον αφορά την γηπεδούχο ΑΕΚ αυτό που την διέκρινε ηταν η αποτελεσματικότητα.


Πολύ καλή η διαιτησία των κ.Μανιδάκη,Δημόπουλου και Βάλλα.


Δείτε το βίντεο με το pregame του αγώνα και τα γκόλ...

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top