EΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-2 (Κ17)

PDF Print E-mail
Sunday, 12 February 2012 10:05 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Ένας ψυχωμένος Παναθηναικός κατάφερε και πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επι του Εργοτέλη στο ''Μαρτινέγκο'',με δράστες τους Θαναηλάκη και Κρασώνη.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου,του πρωταθλήματος υποδομών (Κ17),η ομάδα του Εργοτέλη υποδέχθηκε την αντίστοιχη του Παναθηναικού στο Μαρτινέγκο.

Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκόρ μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης,όταν ο Αρναούτογλου ανέτρεψε άτσαλα τον Μερτίρι,με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει την παράβαση,αποβάλλοντας παράλληλα τον αμυντικό των πρασίνων και αναγκάζοντας την ομάδα του Παναθηναικού να αγωνιστεί για τα εναπομείναντα 89' λεπτά με δέκα παίκτες.

Ο Παντελάκης εκτέλεσε εύστοχα και η ομάδα του Εργοτέλη απέκτησε προβάδισμα στο σκόρ,έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου της και όλα να φαντάζουν ιδανικά για την συνέχεια.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Σάμιου όμως δεν το έβαλαν κάτω,κυνήγησαν την ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 30' με τον Θαναηλάκη ο οποίος με όμορφο πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 50',οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα παίκτες,καθώς ο Βόσδου δέχθηκε δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα και αποβλήθηκε απο τον αγώνα.

Ακόμα και με εννέα παίκτες,οι πράσινοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και έφτασαν στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος  με τον Κρασώνη στο 53',τέρμα το οποίο τους χάρισε τρείς βαθμούς και μία παληκαρήσια νίκη.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκέκας, Βόσδου, Μυρθιανός, Αρναούτογλου, Γκαμάλ, Στάικος, Μαλντίν, Γκιζγκιζιάν, Θαναηλάκης, Νιούμαν, Ντάγκρας, Κρασώνης, Μπαμίχας, Τζανουλίνος, Παπαδόπουλος και Νικηφόρος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Λαμπότι, Σταυρακάκης, Δουλγεράκης, Παντελάκης, Σηφάκης, Μαραγκουδάκης, Μερτίρι, Φουκαράκης, Γκίνι,  Κριτσωτάκης, Σάλιακας, Φοβάκης, Βογιατζής Πεδιωτίδης, Σηφάκης.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top