ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0 (Κ17)

PDF Print E-mail
Sunday, 19 February 2012 13:50 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Στο ''χ'' έμεινε το ντέρμπι των Κ17, μεταξύ του Παναθηναικού και του Πανιώνιου, για την 9η αγωνιστική του 2ου γύρου,του πρωταθλήματος U17 της Σούπερ Λίγκ.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με πολλές ελλείψεις στην σύνθεση τους απέναντι στην φετινή έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος ,τον Πανιώνιο για την 9η αγωνιστική,με τις δύο ομάδες να έχουν απο ένα ημίχρονο.

 

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναικός προσπάθησε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των κυανέρυθρων,χτυπώντας απο τις πτέρυγες με κύριο εκφραστή τον Ντάγκρα ο οποίος δημιούργησε πολλά ρήγματα στην άμυνα του Πανιωνίου,αλλά δίχως ευτυχή κατάληξη.

Οι φιλοξενούμενοι πολύ καλά στημένοι έδωσαν χώρο στον Παναθηναικό και προσπάθησαν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις κυρίως με τον Πρέντι,και συμπαραστάτη τον Σακαρέλλο ο οποίος έδωσε πολλές μάχες στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Το δεύτερο ημίχρονο ηταν σαφώς καλύτερο απο πλευράς ποιότητας με τις δύο ομάδες να αναζητούν την νίκη,δίνοντας μια άγρια ομορφιά.

Ο Πανιώνιος στο 71' έφτασε πολύ κοντά στο γκόλ έπειτα απο κόρνερ του Γκούμα η μπάλα έφτασε στον Μπεγκλεντζή ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γκέκα.Ο Πανιώνιος διαμαρτύρεται και για  την ανατροπή του 83' λεπτού σε παίκτη του.

 

Παναθηναϊκός: Γκέκας, Νικηφόρος, Λέσσας, Τζανουλίνος, Γκαμάλ, Στάικος, Γκιζγκιζιάν, Κρασώνης, Θαναηλάκης, Ντάγκρας, Μαλντίν

Πανιώνιος: Στρακόσια, Μέξης, Κοτσαλάς, Ρουσάκης, Λουλάι, Πηνιώτης, Πόλυμος, Μπρέντι, Γκούμας, Μπαστάνης, Σακαρέλος

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top