Δ.Δημακόπουλος-Ο Πανιώνιος στηρίζεται στα δικά του Παιδιά.

PDF Print E-mail
Thursday, 26 January 2012 12:40 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Στα θετικά της ομάδας του Πανιωνίου είναι πως οι παικτες μας παίρνουν ευκαιρίες.

H φιλοσοφία της ομάδας του Πανιώνιου είναι να προετοιμάζει σωστά τους ποδοσφαιριστές της και απο οτι φαίνεται τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν.

Ο Προπονητής της ομάδας Κ17 του Πανιωνίου Δημήτρης Δημακόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο Sports-Academies.gr,για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες των του Πανιωνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις..

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός πως δικοί μας παίκτες αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα και έχουνε συμμετοχή,όπως είναι ο Σταυροθανασόπουλος που την περασμένη εβδομάδα αγωνίστηκε για 90΄λεπτά.ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει απο τους Κ17,όπως είναι ο Ντούνης ο οποίος μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν και αυτός στο τμήμα των Κ17,ο Σταματής και αυτό είναι το θετικό σε όλην αυτήν την ιστορία,δηλαδή να προετοιμάζουμε σωστά το έδαφος για τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην Ακαδημία μας και εν συνεχεία να τροφοδοτούμε την πρώτη ομάδα.

Στόχος μας πάντα υπο την καθοδήγηση του κ.Παυλόπουλου και σε συνεργασία με τον Προπονητή της πρώτης ομάδας  τον κ.Μάντζιο,είναι να βγάλουμε  ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πλαισιώσουν στο άμεσο μέλλον το ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Πιστεύω πως γίνεται καλή δουλειά στις Ακαδημίες του Πανιωνίου και αυτό φαίνεται στην τέταρτη χρονιά την οποία διανύουμε και τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν και μας χαροποιούν.

Αν δείτε την αποστολή της ομάδας μας στην Ξάνθη η οποία αποτελούνταν απο 17 Ελληνόπουλα,τότε αντιλαμβάνεστε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει.

'Ολο αυτό βγαίνει τώρα ,αλλά είναι αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια και μας δίνει το κουράγιο και το κίνητρο να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά και συγχαρητήρια στον κ.Μάντζιο που μας στηρίζει και εμπιστεύεται το ελληνικό στοιχείο.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top