ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0 (Κ20)

PDF Print E-mail
Saturday, 04 February 2012 13:38 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Με έναν φανταστικό Πόποβιτς στην σύνθεση της ,η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-0 επι του Ολυμπιακού για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκ και παρέμεινε στην κορυφή.

Ο νεαρός άσος με άξιους συμπαραστάτες τους Παναγιωτούδη και Πέλκα μετέτρεψαν το ντέρμπι σε περίπατο...

Το συγκρότημα του Νίκου Κολομπούρδα επέβαλε απο την αρχή του παιχνιδιού τον ρυθμό του και έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τους Πόποβιτς,Παναγιωτούδη και Πέλκα,οι οποίοι μέρα με την μέρα δικαιώνουν τον Λάσλο Μπόλονι και τον λόγο για τον οποίο τους επέλεξε,πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Στο 14' ο Παναγιωτούδης άνοιξε το σκόρ για τους ασπρόμαυρους του Βορρά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κίτσιου,την σκυτάλη πήρε ο Πόποβιτς ο οποίος με υποδειγματικό τρόπο διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα στο 83' έπειτα απο σέντρα του Πέλκα και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού ο Πόποβιτς και πάλι με πλασέ απο μακρινή απόσταση.

Σε χαμηλά στάνταρ κυμάνθηκε η απόδοση των ερυθρόλευκων οι οποίοι δεν κατάφεραν να μπούν σε καμία στιγμή της αναμέτρησης στο πνέυμα του παιχνιδιού.

 

ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Κωνσταντινίδης Δ., Λαμπάκης, Αγγελίδης, Στάμου, Τζανδάρης, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης, Μπολόσης, Πέλκας, Κίτσιου, Στρέζος, Παπαδόπουλος Β., Κωνσταντινίδης Π., Γεωργιάδης, Πολύζος, Ταουσιάνης, Χατζόπουλος


Ολυμπιακός: Μπάμποβιτς, Σιώπης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Βραμετσάνης, Σταμόγιαννος, Λύρας, Κοτσαρίδης, Διαμαντάκος, Σούκιας, Παιδάκης, Χουτεσιώτης, Σούλης, Γκόγκιτς, Βουρτσιώτης, Πασχάλης, Ιωαννίδης, Βέργος

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top