ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-1 (Κ20)

PDF Print E-mail
Saturday, 04 February 2012 22:02 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Σούπερ Λίγκ,Αστέρας και Δόξα Δράμας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1,σε ένα κακό παιχνίδι.

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν κοθόλου καλή εικόνα,καθώς σημειώθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν διαφοροποιημένοι και έφτασαν στο γκόλ στο 54' λεπτό της αναμέτρησης με τον Λυμπέρη με όμορφο σούτ.Η απάντηση των Δραμινών ηταν άμεση και πιο συγκεκριμένα στο 63' λεπτό ο Παυλίδης ερχόμενος απο τον πάγκο εκμεταλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο το λάθος της άμυνας των Αρκάδων και έγραψε το 1-1.

Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Ελ. Στασινόπουλος (57' Δ. Στασινόπουλος), Τσουμάγκας, Σέζαρεκ, Πετρούσης, Αναστασόπουλος (57' Σαραντόπουλος), Βαλκάνος, Παπαδημητρίου, Ντινιωτάκης, Κατσαρός (67' Τογρού), Λυμπέρης

Δόξα Δράμας: Βουγόγιας, Σιαρόπουλος, Βασιλειάδης, Τουνγκελίδης, Αθανασιάδης, Ράδος (60' Παυλίδης), Δημητριάδης, Περσίδης, Τσάκωνας (71' Βασλής), Στεργιανός-Μιχαηλίδης, Κούμπρογλου (88' Πεντεζίδης)

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top