ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2 (Κ17)(Photos+Video)

PDF Print E-mail
Sunday, 05 February 2012 18:08 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Σούπερ Λίγκ,Ολυμπιακός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2,σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τέσσερα γκόλ και πολλές φάσεις.

Η ομάδα του Ατρομήτου δύο φορές προηγήθηκε,δύο φορές ισοφαρίστηκε...

Οι περιστεριώτες λίγο έλειψε να κάνουν την έκπληξη και να φύγουν με το τρίποντο της νίκης απο τις εγκαταστάσεις του Ρέντη,αλλά το γκόλ του Ποτουρίδη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης τους προσγείωσε ανώμαλα.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν πολλές φάσεις,αλλά στην τελική τους προσπάθεια δεν ηταν αποτελεσματικοί,κάτι που φάνηκε και την προηγούμενη αγωνιστική ενάντια στον Πανιώνιο.

Η εικόνα του παιχνιδιού

Η ομάδα του Ατρομήτου ανοίξε το σκόρ μόλις στο 13' λεπτό της αναμέτρησης έπειτα απο το λάθος του Τοκουντζή,η μπάλα έφτασε στον Μπαστάνη και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-1.

Η απάντηση ηταν άμεση απο τους ερυθρόλευκους με τον Πασχάλη να συνεργάζεται άψογα με τον Ιωαννίδη και εκείνος να σημειώνει το 1-1 στο 17' λεπτό της αναμέτρησης.

Το 1-1 ηταν το σκόρ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Δημήτρη Τερεζόπουλου σπατάλησαν ένα σωρό ευκαιρίες για να προηγηθούν και αφου δεν το έκαναν οι γηπεδούχοι το έκαναν οι φιλοξενούμενοι.

Νέο λάθος της αμυντικής γραμμής ο Κουτσούκης κέρδισε την κατοχή της μπάλας και με όμορφο πλασέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα για την ομάδα του στο 81'.

Καπου εκεί ο προπονητής των ερυθρολέυκων ανακάτεψε την τράπουλα περνώντας στο παιχνίδι το Ποτουρίδη ο οποίος στις καθυστερήσεις με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.


Οι δηλώσεις του Δημήτρη Τερεζόπουλου λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

Eικόνες έτσι όπως τις κατέγραψε ο φακός του Sports-Academies.gr ..ΕΔΩ

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top