EURO U-17 2012: Ελλάδα-Ισραήλ 4-1

PDF Print E-mail
Wednesday, 12 October 2011 15:09 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Παχατουρίδης:θέλουμε να κλειδώσουμε όσο το δυνατό νωρίτερα την υπόθεση πρόκριση!

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική Παίδων, καθώς επικράτησε 4-1 του Ισραήλ στην πρεμιέρα του 13ου προκριματικού ομίλου για το EURO 2012. Σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν οι Παπαδόπουλος (32΄, 59΄) Βέργος (34΄) και Φούντας (61΄), ενώ το μοναδικό γκολ για την αντίπαλη ομάδα πέτυχε ο Οχάνα (39΄). Αξίζει να σημειωθεί πως το Ισραήλ αγωνιζόταν από το 57΄ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντανίνο με δεύτερη κίτρινη.

Ελλάδα: Στρέζος, Ναυπλιώτης, Σωτηράκος, Μπαντούνας, Βλάχος, Παπαδόπουλος (63΄ Μαρκάκης), Φούντας (71΄ Μαραγκουδάκης), Βέργος, Μήλιος, Πόποβιτς (59΄ Ταουσιάνης), Βούρος

Ισραήλ: Γκαλ, Μασάρβα, Ντανίνο, Πίβεν, Χαρούς (41΄ Γκετάχον), Σαφούρι, Οχάνα (61΄ Αμπού Ελ Χίγια), Γκόλντμπεργκ, Περέτζ, Σαμίρ, Μάλκα (50΄ Νεχουστάι)

Οι δηλώσεις Παχατουρίδη-Παπαδόπουλου

Μετά τη λήξη του αγώνα της Εθνικής Παίδων με την αντίστοιχη του Ισραήλ, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Παχατουρίδης και ο διεθνής, Βασίλης Παπαδόπουλος, έκαναν δηλώσεις στο epo.gr:

Παχατουρίδης: «Ο σημερινός αγώνας ήταν ο πρώτος επίσημος για τα παιδιά. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνολική τους αγωνιστική συμπεριφορά και ιδιαίτερα από τη σοβαρότητά τους. Όλοι οι παίκτες συνέβαλαν θετικά στο σημερινό αποτέλεσμα. Ουσιαστικά, εκτός από τη φάση του γκολ, που προήλθε από ατομικό μας λάθος, η αντίπαλη ομάδα δεν κατάφερε να μας απειλήσει. Τώρα επικεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα με την Ισλανδία, καθώς θέλουμε να κλειδώσουμε όσο το δυνατό νωρίτερα την υπόθεση πρόκριση».

Παπαδόπουλος: «Ήταν ένα σχετικά εύκολο ματς για εμάς. Γνωρίζαμε την ομάδα του Ισραήλ και ήμασταν βέβαιοι πως αν αγωνιζόμασταν με σοβαρότητα θα φεύγαμε νικητές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινήσαμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας στον όμιλο, καθώς κάθε ματς είναι καθοριστικό. Φυσικά, χαίρομαι ιδιαίτερα που βοήθησα την ομάδα μου, σκοράροντας δύο γκολ. Από την άλλη, το πιο σημαντικό είναι ότι δώσαμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας και ανταμειφτήκαμε γι’ αυτό».

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top