Στην Εθνική Παίδων ο 16χρονος Γιώργος Γιακγιόζης

PDF Print E-mail
Wednesday, 04 January 2012 06:10 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Ένας απο τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που διαθέτει η ομάδα του ΟΦΗ,ο 16χρονος Γιώργος Γιακγιόζης κλήθηκε απο τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Παίδων μετά τους Χατζάκη και Τουγλή για να συμμετάσχει στις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ Γιώργος Γιαγκιόζης κλήθηκε στην προπόνηση της εθνικής παίδων.

Ο ταλαντούχος παίκτης θα είναι στην Αθήνα στις 9-1-12 για να λάβει μέρος στις προγραμματισμένες προπονήσεις που θα γίνουν.

Ο διευθυντής των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ κ. Λεωνίδας Τιτομιχελάκης σε σχετική ερώτηση μέσω της επίσημης ιστιοσελίδας του ΟΦΗ δήλωσε:


"Η σκληρή δουλειά που έχει ξεκινήσει εδώ και 5 χρόνια στον ΟΦΗ και στην οποία συμμετέχουν όλοι οι συνεργάτες των τμημάτων υποδομής αποδίδει καρπούς. Η νέα πρόσκληση που έγινε στο τερματοφύλακα μας έρχεται να επιβεβαιώσει το παραπάνω. Ο Γιαγκιόζης είναι από τους πολλούς ταλαντούχους παίκτες που έχει σήμερα ο ΟΦΗ στη δύναμη του. Είμαι βέβαιος ότι η ανοδική τους πορεία θα συνεχισθεί γιατί απλά όλα τα παιδιά γνωρίζουν πολύ καλά ότι χωρίς σκληρή δουλειά  δεν μπορούν να προοδεύσουν. Πολλά από τα παιδιά που είναι σήμερα στα τμήματα υποδομής έχουν όλες τις προϋποθέσεις να φθάσουν και στην ΠΑΕ. Φυσικά και γνωρίζουμε ότι ο δρόμος έως εκεί είμαι μακρύς."

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top