ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΡΗΣ 1-1 (Κ20) PHOTOS

PDF Print E-mail
Sunday, 15 January 2012 03:24 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Ατρόμητος και ΑΡΗΣ,μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις...1-1

Για την 17η αγωνιστική τους πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκ Ατρόμητος και ΑΡΗΣ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για ένα ακυρωθέν τέρμα και ένα πέναλτι.

Άνευρο θα το χαρακτηρίζαμε το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης,καθώς οι δύο ομάδες έψαχναν να βρούν τα πατήματα τους .


Στο 30' λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκόρ με τον Κουτσογιαννόπουλο να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο το κενό στην άμυνα των Κιτρίνων.


Στο 44' λεπτό της αναμέτρησης ήρθε η απάντηση απο τους φιλοξενούμενους με τον Καραγιάννη ο οποίος έπιασε ένα γεμάτο σούτ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον πορτιέρο του Ατρόμητου Μπάρκα.


Οι συνθέσεις :


ΑΡΗΣ : Καράδαης, Περήφανος (69' Αντωνιάδης), Νταμαρλής, Μπαγγής (40' λ.τ. Τουλκερίδης), Πολιανίαδης, Γιώρης (Γιανακιτζίδης), Οικονομόπουλος, Κουρέλας, Καραγιάννης, Σουνάς, Κανούλας.

 

Ατρόμητος: Μπάρκας, Συμεωνίδης, Παπουτσογιανόπουλος (59` Αδαμόπουλος), Μακρής, Καντούτσης, Πολυχρόνης, Σιμιτζής, Βασιλείου, Δαβιλάς, Μπεκατώρος (74` Δηλαβέρης), Κουτσογιαννόπουλος.

 

Διαιτητές:

Ελένη Αντωνίου(Ανατολικής Αττικής), α' βοηθός: Δουλγεράκης Εμμανουήλ(Ανατολικής Αττικής),  β’ βοηθός: Μαυρούδης Ιωάννης(Ανατολικής Αττικής).

 

 

Δείτε τι κατέγραψε ο φακός του Sports-Academies.gr....ΕΔΩ

 


 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top