ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-3 (Κ20)

PDF Print E-mail
Sunday, 15 January 2012 11:08 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Τέτοια διπλά φέρνουν τίτλο...

Αν και αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες οι Νέοι του Παναθηναικού,πέρασαν άνετα τελικά με 3-0 απο το Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ανατολής και συνεχίζουν να βρίσκονται μια ανάσα απο τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκ.

Το συγκρότημα του Χουαν Ρότσα παίζοντας κατα διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο κατάφερε με σβηστές τις μηχανές και με πολλές απουσίες (Τριανταφυλλόπουλο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της πρώτης ομάδας Μαρινάκη, Δώνη και Ντίαζ) να πετύχει μια άνετη νίκη.

Το σκόρ για τους πράσινους άνοιξε ο Ανδρεόπουλος στο 14',το 0-2 πραγματοποίησε στο 27' ο Σταματάκης και το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Αποστολόπουλος στο 70' λεπτό της αναμέτρησης.

Ξεχώρισαν οι Αποστολόπουλος,Μαραθιανός και Ταμπάκης για τον Παναθηναικό.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αλεξίου, Νάσιος, Ασωνίτης, Νασούλης, Πέπες, Θεοδωρής, Χυσοτότσι (82' Βασιλειάδης), Μώκος (63' Τάσσος), Μπάγιας (40' λ.τρ. Βασιλείου), Γκέγκας, Πανταζής

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ταμπάκης, Φαφούτης, Ρισβάνης, Κάσας (74Σκούφος), Κασαπάκης (74’ Κόι), Ανδρεόπουλος, Σταματάκης, Κουσίδης, Αποστολόπουλος, Μαραθιανός, (63’ Χουχούμης) Καστράτι

Δείτε το σχετικό βίντεο

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top