Βένος: «Να στηριχθεί στις Ακαδημίες»

PDF Print E-mail
Wednesday, 14 December 2011 04:17 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Γιάννης Βένος

Ο Άρης πρέπει να στηριχθεί στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει στις Ακαδημίες του.

«Υπάρχουν πολλά παιδιά που αξίζουν την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη των υπευθύνων και των οπαδών της ομάδας», πρόσθεσε ο πρόεδρος των παλαιμάχων των «κίτρινων».

Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει στις Ακαδημίες πρέπει να στηριχθεί ο Άρης υποστήριξε ο Γιάννης Βένος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη:

«Δεν είναι φυσιολογικό και δεν φταίει ο προπονητής του. Είναι μια νοοτροπία που παρουσιάζει από την αρχή της σεζόν. Δεν έχει σταθερή απόδοση και του δημιουργεί πολλά προβλήματα. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες και ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει. Για να έχει σταθερή παρουσία. Το πρόβλημα είναι αυτό. Ο Άρης ξεκίνησε με έναν μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών.

Δεν έχει αγωνιστική χημεία με αποτέλεσμα να αλλάζουν οι 11άδες από παιχνίδι σε παιχνίδι. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ εξέπληξε τους πάντες. Όμως και πάλι στο αμέσως επόμενο παιχνίδι είδαμε ότι ήταν ο γνωστός μέτριος έως κακός Άρης

Εάν είναι ρίσκο το ενδεχόμενο να στηριχθεί στα νέα παιδιά:

«Δεν είναι ρίσκο. Έτσι πρέπει να κάνει και αυτός και όλοι οι άλλοι. Να στηριχθεί στα δικά του παιδιά. Η νοοτροπία που επικρατεί είναι γνωστή, και στηρίζεται στην χρήση ξένων παικτών. Οι περισσότεροι όμως βλέπουν την ομάδα σαν ένα πέρασμα και ίσως σαν έναν τρόπο να κερδίσουν χρήματα γρήγορα και να επιστρέψουν στις χώρες τους. Είναι γνωστό ότι ο Άρης έχει πολλά τμήματα με παιδιά. Είναι πρωταθλητής Ελλάδος. Έχει ταλέντα που μπορεί να προωθήσει. Υπάρχουν στις Ακαδημίες πολλά παιδιά που αξίζουν την εμπιστοσύνη και των διοικούντων και των οπαδών».

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top