"Empowering Coaching: Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης του Κλίματος Ομάδας"

PDF Print E-mail
Sunday, 11 December 2011 23:03 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

2ο επιμορφωτικό σεμινάριο της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού

Μεγάλο βάρος στην εκπαίδευση και επιμόρφωση των στελεχών και ιδιαίτερα των προπονητών της Ακαδημίας και των σχολών του δίνει ο Ολυμπιακός.

Σε αυτό το πλαίσιο και με στόχο την ενίσχυση του έργου και την βελτίωση των ικανοτήτων των προπονητώντης ακαδημίας των ερυθρόλευκων, αλλά και την κατανόηση του σημαντικού ρόλου που έχουν στην παρακίνηση και την ανάπτυξη των αθλητών του, η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, πραγματοποίησε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011, επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα:

"Empowering Coaching: Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης του Κλίματος Ομάδας"

Στις εγκαταστάσεις του Προπονητικού Κέντρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ βρέθηκαν 30 προπονητές από τις Σχολές Αλίμου, Βάρης, Ελαιώνα, Μεγάρων, Παλλήνης, Ταύρου και Χαλανδρίου όπου παρακολούθησαν το Σεμινάριο και συμμετείχαν ενεργά με συζήτηση και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Κύριος εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο Διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κύριος Χαράλαμπος Ζελενίτσας σε συνεργασία με τον κύριο Νίκο Ζουρμπάνο, Ph.D., μέλος της ομάδος Ενδυμάμωσης του Κλίματος Προπόνησης της Ομάδας στην Ελλάδα, από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εφαρμόζεται από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Birmingham.
Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου , εφαρμόζει ένα πλήρες πρόγραμμα επιμόρφωσης των στελεχών και προπονητών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Έπειτα από το πρώτο Επιμορφωτικό Σεμινάριο των Σχολών Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Αύγουστο και το σημερινό Σεμινάριο, θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιου τύπου ενέργειες στο αμέσως προσεχές διάστημα.

olympiacos.org

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top