Η Τσέλσι απέκτησε τρία αδέρφια έναντι ενός εκατ. Λιρών

PDF Print E-mail
Friday, 20 January 2012 05:29 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Η Τσέλσι επενδύει στο μέλλον

Σύμφωνα με την ''Dailymail'' η Τσέλσι δαπάνησε 1 εκατομμύριο λίρες για να αποκτήσει τρία αδέρφια απο τις Ακαδημίες της Λούτον.

Οι τρείς νεαροί άσοι ,O 13χρονος Τζέι ντα Σίλβα και οι δίδυμοι Ρίο και Κόουλ Ντα Σίλβα είχαν μπεί στο στόχαστρο των ''Μπλέ'',το τμήμα σκάουτινγ του Αγγλικού συλλόγου τους είχε υπο διαρκής παρακολούθηση και τελικώς πήρε την απόφαση να τους αποκτήσει.

Η συμφωνία προβλέπει πως το εν λόγω χρηματικό ποσό θα μπει στα ταμεία της Λούτον, εφόσον τα τρία αδέρφια καταφέρουν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα της Τσέλσι.


"Διστάζω να μιλήσω συνολικά γι αυτά, καθώς τα τρία αγόρια έχουν υπέροχα και μοναδικά χαρακτηριστικά ο καθένας τους. Είναι μια ιστορική συμφωνία. Είναι ξεχωριστό να βλέπεις τρία αδέρφια να παίρνουν μεταγραφή όλα μαζί", υποστήριξε ο επικεφαλής των ακαδημιών της Λούτον, Γκρεγκ Μπράουτον.


"Ο Τζέι έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο. Είναι ένας φανταστικός μαθητής, το ταμπεραμέντο του αναδεικνύει την τεχνική του κατάρτιση.

Ο Κόουλ είναι πολύ δυνατός, αυτό του δίνει άνεση στην κατοχή της μπάλας, ενώ τέλος ο Ρίο έχει μια μοναδική ικανότητα να παίζει σε κλειστούς χώρους", είπε αναφερόμενος ξεχωριστά στον καθένα, ο Γκρεγκ Μπράουτον.


Στο παρελθόν υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου αδέρφια αγωνίζονταν ταυτόχρονα με την φανέλα της Τσέλσι. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Ρέι και Γκράχαμ Γουίλκινς την δεκαετία του '70, οι Ρον και Άλ

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top