ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0 (Κ20)

PDF Print E-mail
Sunday, 22 January 2012 00:31 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Πάτησαν Κορυφή

Ένα τέρμα αυτό του Αποστολόπουλου στο 48' λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου στο Απόστολος Νικολαίδης ηταν αρκετό για να δώσει την νίκη και τους τρείς βαθμούς στην ομάδα του Παναθηναικού.

Οι παίκτες του Χουάν Ρότσα πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για μια ευρεία σε έκταση νίκη, αλλά τελικά το γκολ του Αποστολόπουλου στην αρχή του δεύτερου μέρους (στο 48) ηταν αρκετό για να χαρίσει τους τρείς πολύτιμους βαθμούς.

Σε γενικές γραμμές ηταν ένα καλό παιχνίδι,παρά το φτωχό 1-0 και σε αυτό βοήθησε και η ομάδα του Ατρομήτου η οποία δεν κλείστηκε προσπάθησε να δημηργήσει φάσεις αλλά τελικώς δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα απο τον ανώτερο Παναθηναικό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης (65' Καστράτι), Λαγός, Μουζακίτης (46' Κουσίδης), Ανδρεόπουλος (46' Σταματάκης), Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπάρκας, Τσινιστίδης, Συμεωνίδης, Δημητρίου, Καντούτσης, Σημίτσης, Δαβιλάς, Βασιλείου, Κουτσογιαννόπουλος, Πολυχρόνης, Μπεκατώρος.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top