ΠΑΟ και ΑΕΚ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις(Παμπαίδες)(Video)

PDF Print E-mail
Wednesday, 07 December 2011 22:21 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ 2-2(Video).

Γιώργος Παπακωστούλης

Φέτος θα φανεί η ποιότητα μας...

Ένα μεγάλο παίχνίδι είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στις εγκαταστάσεις τις Παιανίας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ανάμεσα στον Παναθηναικό και την ΑΕΚ στην κατηγοριά των Παμπαίδων για το Θουκυδίδειο πρωτάθλημα των ΠΑΕ.

Ο Παναθηναικός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πετύχει πολύ νωρίς το πρώτο του τέρμα μετά απο πλαγιοκόπηση απο τα δεξιά της επίθεσης με τον Αμπίλα ο οποίος βρήκε όμορφα τον Δουβίκα και εκείνος με μονοκόματο σούτ έγραψε το 1-0.

Το 2-0 για την ομάδα του Κώστα Ταράση πέτυχε ο Ζωτος ο οποίος διέσχισε πολλά μέτρα ανενόχλητος και πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Εμανουήλ δίνοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικό προβάδισμα ως προς την εξέλιξη του παιχνιδιού στους Πράσινους.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Παπακωστούλη μπήκαν αποφασισμένοι για να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα και τα κατάφεραν αρχικά με τον Γιαντούμ με όμορφο πλασέ και εν συνεχεία μετά απο κόρνερ του Ταμπά ο Ντιρμίσι βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.



Μετά το τέλος της συνάντησης μίλησε στην κάμερα του Sports-Academies.gr,o προπονητής της ομάδας της ΑΕΚ Γιώργος Παπακωστούλης ο οποίος ανέφερε οτι φέτος θα φανεί η ποιότητα της ομάδας του και πως δίκαια βρίσκεται η ομάδα σε αυτήν τη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε...

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Δείτε τα γκόλ του αγώνα

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top