ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4-1 (Κ20)(PHOTOS)

PDF Print E-mail
Sunday, 15 January 2012 02:35 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους πρόσθεσαν οι Νέοι του Ολυμπιακού,καθώς επικράτησαν εύκολα του Λεβαδειακού με 4-1 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη

Για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκ η ομάδα του Ολυμπιακού υποδέχθηκε την αντίστοιχη του Λεβαδειακού.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκόρ στο 19' λεπτό της αναμέτρησης,με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Παιδάκης και το εκτέλεσε εύστοχα ο Διαμαντάκος.

Οι φιλοξενούμενοι στο 39' πέτυχαν την ισοφάριση μετά απο όμορφη συνεργασία,όμως δεν χάρηκαν για πολύ καθώς ο Παιδάκης με την συμπλήρωση των 45' έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του,έπειτα απο όμορφη σέντρα του Λυκογιάννη.

Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα,αρχικά με τον βέργο να σερβίρει στον Λυκογιάννη και εκείνος να γράφει με όμορφο πλασέ το 3-1,και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Διαμαντάκος έπειτα απο ασίστ του Βέργου.

Ολυμπιακός: Μπάμποβιτς, Γκίνο (51' Σιώπης), Δημακάκος, Ρουγκάλας, Σούλης, Σταμόγιαννος, Παιδάκης (59' Βέργος), Κοτσαρίδης (69' Σουκιάς), Διαμαντάκος, Γκόγκιτς, Λυκογιάννης

Λεβαδειακός: Μένκα, Παναγόπουλος, Ζιάκας, Βαραβέρης, Ζαννιά, Γκριτζάπης, Μάγκας, Νικολακάκης, Σαμπράκος, Χοντζάι (86' Ταμπαθάνης), Καραματσούκης (59' Βελέτζας)


Δείτε τι κατέγραψε ο φακός του Sports-Academies.gr....ΕΔΩ

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top