ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 7-0 (Κ17)(PHOTOS)

PDF Print E-mail
Saturday, 14 January 2012 23:26 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Επίδειξη Ισχύος απο τους Πράσινους...

Στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου του Πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λίγκ, ο Παναθηναικός υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης και την φιλοδώρησε με επτά (7) τέρματα.

Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγγέλη Σάμιου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν πολύ νωρίς να ανοίξουν το σκόρ με τον θαναηλάκη ο οποίος εκμεταλεύτηκε την ολιγωρία των αμυντικών της φιλοξενούμενης ομάδας και με προβολή άνοιξε το σκόρ για την ομάδα του.


 

Το 2-0 και πάλι απο τον Θαναηλάκη,το 3-0 απο τον Υμεράι,το 4-0 απο τον Νιούμαν,το 5-0 απο τον Ντάγκρα,το 6-0 απο τον Γκισγκιζιάν και το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Κρασώνης.


 

Παναθηναϊκός: Γκέκας, Βόσδου (63' Πλέσσας), Μυρτιανός, Γκαμάλ (56' Νικηφόρος), Αρναούτογλου, Στάικος (68' Κρασώνης), Υμεράι, Γκισγκιζιάν, Θαναηλάκης, Νιούμαν (63' Τζανουλίνος), Ντάγκρας (56' Παπαδόπουλος).

Αστέρας Τρίπολης: Τεφτερίδης, Ζήκος, Κυριακόπουλος, Κουτρουμάνος, Καστριτέας, Αρώνης (46' Χρήστου), Καρυδόπουλος (75' Βαλμάς), Νικολίτσας, Τσόφλιος, Μάζης (45' Βελισσάρης), Γκρόσιος (60' Μηλιώτης).

 

Το φωτορεπορτάζ του Αγώνα ...ΕΔΩ

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top