ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-1 (Κ17) (Vids)

PDF Print E-mail
Sunday, 22 January 2012 16:58 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Σπουδαίο διπλό για τον Πανιώνιο στην έδρα του Ατρόμητου για την 7η αγωνιστική του δευτέρου γύρου και τον Νότιο όμιλο του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λίγκ

Ανώτερος καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ο Πανιώνιος επιβλήθηκε του Ατρομήτου με 1-0 και συνεχίζει ακάθεκτος την φανταστική φετινή του πορεία.

Οι κυανέρυθροι γνωρίζοντας πως θα αντιμετωπίσουνε έναν δυνατό αντίπαλο,χειριστήκανε έξυπνα το μάτς και τελικώς καταφέρανε με τέρμα το οποίο σημείωσε ο Πρέντι στο 43' λεπτό της αναμέτρησης να δραπετεύσουν με τους τρείς πολύτιμους βαθμούς στο τσεπάκι τους.

Οι δύο ομάδες με το ξεκίνημα της αναμέτρησης προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους,απο οτι φάνηκε προτεραιότητα και για τους δύο ηταν να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα και με έξυπνες αντεπιθέσεις να προσπαθήσουν να πετύχουν κάτι καλό στην επίθεση.

Η ομάδα του Ατρομήτου είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκόρ αλλά στην τελική προσπάθεια δεν ηταν απολεσματική.

Στο 31' ακύρώθηκε ο Μπεγλεντζής βρέθηκε στο κέντρο της άμυνας του Ατρομήτου,πήρε το ριμπάουντ και με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα,αλλά χάρηκε πρόσκαιρα διότι καταλογίσθηκε το τέρμα ως οφσάιντ.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι κυανέρυθροι στο 31' το πέτυχαν στο 43' με τον Πρέντι να δέχεται όμορφη ασίστ απο τον Μπαστάνη και με όμορφο πλασέ έγραψε το 0-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Πανιωνίου χωρίς επιτυχία όμως.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Κόκκαλης, Αποστόλου , Κολλιάκος, Βαρδακώστας, Μαραζιώτης , Λιαγκόζης, Θεοδωράκης, Μανδαμαδιώτης, Καρράς, Τερζής , Φιλόπουλος,Πιαστόπουλος,Χαμοσφακίδης,Μακρής,Κοβάτσης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πολίτης, Πολίμος, Κοτσαλάς (90’ Πολυχρονιάδης), Ρουσάκης, Λουλάι, Πινιώτης, Πρέντι ,Μιχαλόπουλος , Μπεγλετζής , Γκούμας, Μπαστάνης,Κουιρουκίδης,Πολυχρονιάδης,Γιαννόπουλος


Δείτε στο βίντεο το τέρμα το οποίο έκρινε την αναμέτρηση..

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top