Στην Ελλάδα αντιπροσωπεία παιδιών απο τις Ακαδημίες της Αυστραλίας.

PDF Print E-mail
Friday, 25 November 2011 11:39 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας,η οποία ξεκίνησε απο το καλοκαίρι του 2010 ,αντιπροσωπεία παιδιών απο το τμήμα Ακαδημιών της ΑΕΚ στην Αυστραλία έρχεται στην Ελλάδα στις 28 Νοεμβρίου με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και για μία σειρά φιλικών αγώνων.

Οι καλεσμένοι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ,θα δώσουν μια σειρά απο φιλικούς αγώνες με αντίπαλο την ομάδα Νέων της Ένωσης,επίσης θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων της πρώτης ομάδας και θα περιηγηθούν στο νεόκτιστο προπονητικό κέντρο των Σπατών.

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία Ακαδημιών της ΑΕΚ στην Αυστραλία είχε γίνει πέρυσι το καλοκαίρι, όταν η ομάδα έλαβε μέρος στο τουρνουά του Σύδνεϊ.Η συνεργασία των δύο πλευρών επικυρώθηκε και γραπτώς με την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού τον Ιούλιο του 2011. Ακολούθησε ένα χρονικό διάστημα στο οποίο οριστικοποιήθηκε ο τρόπος λειτουργίας του προγράμματος.

Τα τμήματα που αποτελούν τις Ακαδημίες της ΑΕΚ είναι τέσσερα και περιλαμβάνουν παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών. Τις τελευταίες ημέρες λειτουργεί και η επίσημη ιστοσελίδα τους, www.aekfcfootballacademy.com.au/site/, όπου αναρτώνται νέα, πληροφορίες και φωτογραφίες σχετικά με το εγχείρημα.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top