Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν ταλέντο,έχουν παρόν και μέλλον...

PDF Print E-mail
Friday, 25 November 2011 20:58 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Ήταν να μην γίνει αρχή...

Δυστυχώς στην Ελλάδα πάντα πρέπει ακολουθούμε τις ''τάσεις'' τελευταίοι,αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Ο λόγος για τις ευκαιρίες που πρέπει να παίρνουν οι Έλληνες ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές,για να αποδείξουν τις ικανότητες τους εντός των τεσσάρων γραμμών.Καλώς η κακώς η οικονομική κρίση έκανε κσι ένα καλό,αρχίζουμε πλέον και δίνουμε βαρύτητα στις υποδομές μας και δεν στρεφόμαστε σε ξενόφερτες λύσεις και ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως απέχουμε έτη φωτός απο προηγμένα ποδοσφαιρικά κράτη και θα πρέπει να διανύσουμε πολλά χιλιόμετρα έστω για να πλησιάσουμε τον τρόπο που προετοιμάζουν τον δρόμο των νεαρών και εξελίξιμων,αλλά αν δεν γίνει η αρχή,αν δεν σπάσεις τα αβγά,ομέλέτα δεν κάνεις....

Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι έλληνες ποδοσφαιριστές,πρόσφατο παράδειγμα ο Μπολόνι ο οποίος εμπιστεύτηκε τον νεαρό Σταφυλλίδη και δικαιώθηκε,αυτό που χρειάζεται όμως είναι να τους δοθεί μεγαλύτερος χώρος να παίξουν στους συλλόγους που ανήκουν.Πρέπει να τους εμπιστευτούν περισσότερο.

Χρειάζεται να πιστέψουμε στους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας Φερνάντος Σάντος πιστεύει...

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ήδη ένα σχέδιο στα σκαριά το οποίο αποκαλείται ''σχέδιο στρατηγικής ανάπτυξης εθνικών ομάδων''και το οποίο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη βάση.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ αφορά την δημιουργία μιας ομάδας κάτω των 15 ετών,την οποία θα στελεχώνουν ποδοσφαιριστές απο τα περιφερειακά πρωταθλήματα της χώρας μας και θα αποτελείται απο 55-60 παιδιά.

Επίσης υπάρχει και η ιδέα να δημιουργηθεί άλλη μία ομάδα κάτω των 23 ετών, η οποία θα λειτουργεί ως προθάλαμος για τους άνδρες.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Τελευταία Νέα

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top