Εκδήλωση στη σχολή ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στον Ελαιώνα

PDF Print E-mail
Friday, 18 November 2011 22:57 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Στην Κεντρική σχολή του Δικτύου Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ''Ελαιώνας'', θα πραγματοποιηθεί αύριο 19 Νοεμβρίου 2011 εκδήλωση και αγιασμός.Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9.00 με την διεξαγωγή μίνι τουρνουά μεταξύ των τμημάτων της σχολής για τους ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001 εώς 2006.

Θα ακολουθήσει ομαδική φωτογράφιση των νεαρών αθλητών μαζί με ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού οι οποίοι είναι εκτός αποστολής. Στη συνέχεια, στις 10:15 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της Σχολής και θα μιλήσουν προς τους γονείς και τα παιδιά ο Διευθυντής της Ακαδημίας κύριος Χαράλαμπος Ζελενίτσας και ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ακαδημίας κύριος Γιώργος Αμανατίδης .

Η εκδήλωση θα τελειώσει με με την διεξαγωγή μίνι τουρνουά μεταξύ των τμημάτων της Σχολής για τους ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 1997 έως 2000.

Στην εκδήλωση θα παραστούν ο Τεχνικός Σύμβουλος της Διοίκησης και επικεφαλής του Τμήματος Scouting, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Κυριάκος Δουρέκας, ο Γενικός Αρχηγός της πρώτης ομάδας, κύριος Τάσος Μητρόπουλος και σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο και τα στελέχη της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Τελευταία Νέα

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top